reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit mnie lekarz mowil ze goraczka nie jest przeciwwskazaniem jak nie jest mega wysoka i dlugo utrzymujaca sie :tak:
A ze jak jest sie chorym badz przeziebionyn to lepiej wlasnie karmic bo przekazujesz dziecku przeciwciala i mniejsze ryzyko ze zlapie od Ciebie chorobe :)

No wiec pytalam wczoraj moderatorki co musimy zrobic zeby zalozyc watek zamkniety i tak jak mowilam musimy napisac do adminki i podac liste osob ktore maja miec tam dostep ;)

reklama
dzien dobry :)
lezymy sobie z Panem Karolem,postanowil pokopac mnie po brzuchu zeby mnie obudzic:p

Paluszki w buzi u nas to standard,za to obgryzanie paluszka u nogi sie skonczylo;)
Betti moj M. Planuje zrobic wedkarza z Karola:eek:

Witam, wiem że ta temperatura nie była wysoka ale wiadomo że w nocy przeważnie rośnie więc miałam obawy. Ostatnio czułam się strasznie zmęczona, myślałam że to z nie wyspania a to chyba zaczynała mnie choroba łamać. Strasznie boli mnie głowa i kości nosowo policzkowe , zatoki się odezwały:(. Idę na wizytę do lekarza chyba bez antybiotyku się nie obędzie :(. Mąż mówił w nocy że jestem strasznie gorąca, sam był w szoku. A mały jakby czuł że ma być grzeczny i ładnie dzisiaj spał :)

Bettina Antos mial kilka dni "marudnych" przez tego zęba, a ze dwa dni takie tragiczne, ze plakal strasznie, nie chcial jesc. Mleko podawalam mu łyżeczką. A jak u Hani z apetytem?

Anit80 ja karmilam przy temperetaurze ponad 38 stopni, bralam tez antybiotyk, bezpieczny przy karmieniu piersia, ale i tak dla ostroznosci robilam tak, ze karmilam Antka, bralam antybiotyk i chcialam zeby bylo conajmniej 3 h godziny przerwy od wziecia leku do nastepnego karmienia, dlatego zawsze "w pogotowiu" mialam sciagniete mleko... Daj znac co Cie dopadlo.

Magmich samo to, ze Laura gra z tata w pilke wedlug mnie czyni ja "twarda laska" ;)

A mj ostatnio wymyslil, ze Antos bedzie chodzil do prywatnej szkoly... :o

Ostatnia edycja:
Aschlee no to już coś wiemy tylko kto to ta adminka.? Wiem wiem może banalne pytanie ale nie wiem. A szczerze to ten zamknięty byłby super.

Bettina ciesz się że w tenisa mój twierdzi że w nogę ale już mu powiedziała że co najwyżej siatka wchodzi w rachubę.

Ola czego to ona z tatą nie robi. A jak mąż wyjmuje swoje narzędzia i klucze żeby coś naprawić to pierwsza jest koło niego. Ogólnie to ostatnio zauważyłam że ja poszłam w odstawkę za to za tatą to chodzi jak cień. Aż czasami jest zmęczony i widzę że ma ochotę uciekać heheh:):):)

Aschlee brawo Ty :D

Anit jak byłam przeziębiona i jeszcze trochę kp to bardzo chciałam, żeby Hanula trochę podjadła właśnie, żeby przeciwciała jej przekazać. ;)

Magmich to chyba taki wiek u dziewczynek jest, że wolą z facetami. U mojej bratanicy był okres, że tylko za tatą i dziadkiem łaziła. :p

U nas noc tragedia, milion pobudek. Rankiem trochę była spokojna, ok 10 zaczęła jęczeć a teraz był mega płacz, aż się krztusiła. Dałam camilię to dopiero zasnęła. :( Przed 15 mamy wizytę u lekarza. Może poleci coś innego co się lepiej sprawdzi. :( Moja mama była i mówi, że idą zęby, jej zdaniem na górze i na dole. :o
Ola na szczęście z apetytem nie ma problemu, mleka zjada całą butlę 180 a i nowymi daniami też nie gardzi.

reklama
Antek chcial przetestowac spacerowke. I nawet mu sie podobalo ale rowniez dal popis arii operowej. Az wstyd z nim wychodzic. Zaczyna mnie to stresowac.

Rozebralam go, dsla pic - Nie chcial bo bulgotał. I dalej ryk p.t Brać na ręce!

Zasnał po jakis 3o minutach. Pod klatka znow grymasy. A w domu lezy i kracze, je stopy i sppkoj. Domator kurcze...

Do góry