reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit mnie lekarz mowil ze goraczka nie jest przeciwwskazaniem jak nie jest mega wysoka i dlugo utrzymujaca sie :tak:
A ze jak jest sie chorym badz przeziebionyn to lepiej wlasnie karmic bo przekazujesz dziecku przeciwciala i mniejsze ryzyko ze zlapie od Ciebie chorobe :)

No wiec pytalam wczoraj moderatorki co musimy zrobic zeby zalozyc watek zamkniety i tak jak mowilam musimy napisac do adminki i podac liste osob ktore maja miec tam dostep ;)

reklama
dzien dobry :)
lezymy sobie z Panem Karolem,postanowil pokopac mnie po brzuchu zeby mnie obudzic:p

Paluszki w buzi u nas to standard,za to obgryzanie paluszka u nogi sie skonczylo;)
Betti moj M. Planuje zrobic wedkarza z Karola:eek:

Witam, wiem że ta temperatura nie była wysoka ale wiadomo że w nocy przeważnie rośnie więc miałam obawy. Ostatnio czułam się strasznie zmęczona, myślałam że to z nie wyspania a to chyba zaczynała mnie choroba łamać. Strasznie boli mnie głowa i kości nosowo policzkowe , zatoki się odezwały:(. Idę na wizytę do lekarza chyba bez antybiotyku się nie obędzie :(. Mąż mówił w nocy że jestem strasznie gorąca, sam był w szoku. A mały jakby czuł że ma być grzeczny i ładnie dzisiaj spał :)

Bettina Antos mial kilka dni "marudnych" przez tego zęba, a ze dwa dni takie tragiczne, ze plakal strasznie, nie chcial jesc. Mleko podawalam mu łyżeczką. A jak u Hani z apetytem?

Anit80 ja karmilam przy temperetaurze ponad 38 stopni, bralam tez antybiotyk, bezpieczny przy karmieniu piersia, ale i tak dla ostroznosci robilam tak, ze karmilam Antka, bralam antybiotyk i chcialam zeby bylo conajmniej 3 h godziny przerwy od wziecia leku do nastepnego karmienia, dlatego zawsze "w pogotowiu" mialam sciagniete mleko... Daj znac co Cie dopadlo.

Magmich samo to, ze Laura gra z tata w pilke wedlug mnie czyni ja "twarda laska" ;)

A mj ostatnio wymyslil, ze Antos bedzie chodzil do prywatnej szkoly... :o

Ostatnia edycja:
Aschlee no to już coś wiemy tylko kto to ta adminka.? Wiem wiem może banalne pytanie ale nie wiem. A szczerze to ten zamknięty byłby super.

Bettina ciesz się że w tenisa mój twierdzi że w nogę ale już mu powiedziała że co najwyżej siatka wchodzi w rachubę.

Ola czego to ona z tatą nie robi. A jak mąż wyjmuje swoje narzędzia i klucze żeby coś naprawić to pierwsza jest koło niego. Ogólnie to ostatnio zauważyłam że ja poszłam w odstawkę za to za tatą to chodzi jak cień. Aż czasami jest zmęczony i widzę że ma ochotę uciekać heheh:):):)

Aschlee brawo Ty :D

Anit jak byłam przeziębiona i jeszcze trochę kp to bardzo chciałam, żeby Hanula trochę podjadła właśnie, żeby przeciwciała jej przekazać. ;)

Magmich to chyba taki wiek u dziewczynek jest, że wolą z facetami. U mojej bratanicy był okres, że tylko za tatą i dziadkiem łaziła. :p

U nas noc tragedia, milion pobudek. Rankiem trochę była spokojna, ok 10 zaczęła jęczeć a teraz był mega płacz, aż się krztusiła. Dałam camilię to dopiero zasnęła. :( Przed 15 mamy wizytę u lekarza. Może poleci coś innego co się lepiej sprawdzi. :( Moja mama była i mówi, że idą zęby, jej zdaniem na górze i na dole. :o
Ola na szczęście z apetytem nie ma problemu, mleka zjada całą butlę 180 a i nowymi daniami też nie gardzi.

reklama
Antek chcial przetestowac spacerowke. I nawet mu sie podobalo ale rowniez dal popis arii operowej. Az wstyd z nim wychodzic. Zaczyna mnie to stresowac.

Rozebralam go, dsla pic - Nie chcial bo bulgotał. I dalej ryk p.t Brać na ręce!

Zasnał po jakis 3o minutach. Pod klatka znow grymasy. A w domu lezy i kracze, je stopy i sppkoj. Domator kurcze...

Do góry