reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Moja o 20 bo w dzień śpi może z 1,5h i chyba bym zwariowała jakbym miała ją położyć o 22 :/

Dentinox spowodował że przestała mi płakać. Paluchem obczajam górna jedynkę, ale mogę się mylić.

Bettina, jak tam Hania twoja?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Caro rewelacyjne wieści!! Wiedziałam, że tak będzie :):D

Moja ma kąpiel od 19 do 19.30 w zależności jak wypadną drzemki w dzień. Dzisiaj obudziła się z drugiej o 15.30 więc o 19.20 już leżała w łóżeczku. Jak zaśnie na trzecią drzemkę po 17 to z reguły zasypia ok 20.30, wtedy kąpiel zaczynamy o 19.30

Betula weź nic nie mów, miałam ochotę siąść i płakać razem z Hanulą. Jutro zapisuję ją do lekarza i niech powie konkretnie czy to zęby czy nie. Ech :confused2:

Carolajna ciesze sie, gratuluje :) :)

PaniA wybacz ale jak mayl menel wyglada na tej focie :p haha cudny :)

Bettina ja jeszcze masowalam dziasla Antosiowi gazikiem nasaczonym rumiankiem i tez mu pomagalo.

NowaNatka ja tez biore Antosia do siebie tak okolo 6. maz wstaje 6:30, wiec ciasno nam nie jest, gorzej w weekndy :) Mezowi nie za bardzo sie to podoba, b boi sie, ze Antek bedzie chcial w koncu spac tylko z nami i kogos bedzie trzeba eksmitowac z łóżka..ma obawy, ze to bedzie on a nie Antos :) bo tak by bylo haha ;p

Od jakiegos czasu chodze z Antosiem na plac zabaw, bo tam zwykle sporo dzieci, a on ma radoche z samego patrzenia na nie :) dzis plac zabaw byl pusty to postanowilam sie pohustac z nim na hustawce, usiadlam a jego trzymalam na kolanach. Nie uwierzycie jak on sie cieszyl! Smial sie i piszczal, na poczatku myslalam, ze sie boi i szybko sie zatrzymalam, odwrocilam go do siebie a tu banan na buzi :) :)

Jak rany co za uroczy koniec dnia. Chyba dzisiaj się już nawzajem wszyscy wkurzamy. L marudzi bo łokieć sobie zbiła. Oczywiście wina męża bo grał z nią w piłkę i chciał główką odbić i nie zauważył że ma ją pod nogami i ją przewrócił. On oczywiście twierdzi że to jej wina bo mu podeszła (normalnie stare a głupie). Efekt taki że L. marudna chłop wkurzony bo na niego wsiadłam i uważa że dziecko się ciucia i że nic się stało. E siedzi w bujaku i czeka na mleko oczywiście piszczy. A ja mam ochotę wskoczyć pod kołdrę i się zrelaksować.

reklama
U nas ze spaniem i kąpiela od 19.3o do 21.oo. Najczesciej juz po 2o spi.

Dzis dopiero zasypia, bo w sumie luczac te ostatnia mial 4 drzemki ale po ostatniej co pisalam wstal i szalal na macie. Teraz sobie leżymy.

Caro, wiedzialam,ze bedzie dobrze!

Do góry