reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Moja o 20 bo w dzień śpi może z 1,5h i chyba bym zwariowała jakbym miała ją położyć o 22 :/

Dentinox spowodował że przestała mi płakać. Paluchem obczajam górna jedynkę, ale mogę się mylić.

Bettina, jak tam Hania twoja?

Napisane na XT1562 w aplikacji Forum BabyBoom

Caro rewelacyjne wieści!! Wiedziałam, że tak będzie :):D

Moja ma kąpiel od 19 do 19.30 w zależności jak wypadną drzemki w dzień. Dzisiaj obudziła się z drugiej o 15.30 więc o 19.20 już leżała w łóżeczku. Jak zaśnie na trzecią drzemkę po 17 to z reguły zasypia ok 20.30, wtedy kąpiel zaczynamy o 19.30

Betula weź nic nie mów, miałam ochotę siąść i płakać razem z Hanulą. Jutro zapisuję ją do lekarza i niech powie konkretnie czy to zęby czy nie. Ech :confused2:

Carolajna ciesze sie, gratuluje :) :)

PaniA wybacz ale jak mayl menel wyglada na tej focie :p haha cudny :)

Bettina ja jeszcze masowalam dziasla Antosiowi gazikiem nasaczonym rumiankiem i tez mu pomagalo.

NowaNatka ja tez biore Antosia do siebie tak okolo 6. maz wstaje 6:30, wiec ciasno nam nie jest, gorzej w weekndy :) Mezowi nie za bardzo sie to podoba, b boi sie, ze Antek bedzie chcial w koncu spac tylko z nami i kogos bedzie trzeba eksmitowac z łóżka..ma obawy, ze to bedzie on a nie Antos :) bo tak by bylo haha ;p

Od jakiegos czasu chodze z Antosiem na plac zabaw, bo tam zwykle sporo dzieci, a on ma radoche z samego patrzenia na nie :) dzis plac zabaw byl pusty to postanowilam sie pohustac z nim na hustawce, usiadlam a jego trzymalam na kolanach. Nie uwierzycie jak on sie cieszyl! Smial sie i piszczal, na poczatku myslalam, ze sie boi i szybko sie zatrzymalam, odwrocilam go do siebie a tu banan na buzi :) :)

Jak rany co za uroczy koniec dnia. Chyba dzisiaj się już nawzajem wszyscy wkurzamy. L marudzi bo łokieć sobie zbiła. Oczywiście wina męża bo grał z nią w piłkę i chciał główką odbić i nie zauważył że ma ją pod nogami i ją przewrócił. On oczywiście twierdzi że to jej wina bo mu podeszła (normalnie stare a głupie). Efekt taki że L. marudna chłop wkurzony bo na niego wsiadłam i uważa że dziecko się ciucia i że nic się stało. E siedzi w bujaku i czeka na mleko oczywiście piszczy. A ja mam ochotę wskoczyć pod kołdrę i się zrelaksować.

reklama
U nas ze spaniem i kąpiela od 19.3o do 21.oo. Najczesciej juz po 2o spi.

Dzis dopiero zasypia, bo w sumie luczac te ostatnia mial 4 drzemki ale po ostatniej co pisalam wstal i szalal na macie. Teraz sobie leżymy.

Caro, wiedzialam,ze bedzie dobrze!

Do góry