reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Nie zdążyłam żadnych dzieciaków dzisiaj zobaczyć :( jedynie Antosia PaniAg :).

Mój chodzi zazwyczaj spać około 21.30, nie ukrywam że chciałabym aby poszedł wcześniej. Tylko się wieczorem wyrobić nie mogę i za późno chyba idziemy go kąpać bo około 20.15 - 20.30 . Zaraz po kąpieli małego to jeszcze ja idę się kąpać i wtedy razem kładziemy się do łóżka na karmienie. Ostatnio nawet nie wiem jak telewizor wygląda nawet zgaszony :D. Czasami jestem tak padnięta że wstanę tylko ząbki umyć i wracam do łóżka Was poczytać i około 23. gasze światło :);)

Mały od pierwszej pobudki śpi z nami . Czasem to jest 2 a czasem 4 . Ostatnio jak dokazywał to spał całą noc ze mną. Mąż jest są tym żeby spał z nami ;) już go rozpieszcza i na wszystko pozwalao_O .

reklama
Prąd mi na pół dnia zabrali a Wy jak zwykle szalejecie!!1 ja nie widziałam zdjęć i jestem też za zamkniętym wątkiem:)
Carola super wieści ale Kropek Was nastraszył, teraz niech serduszko wali jak dzwon!!
Aschle jak po ugryzieniu już oki? , byłas z tym gdzieś?
Alicja też nad ranem ląduje u nas bo inaczej od 4-5 by sie bawiła a tak jeszcze uda sie ciut pospać:) AAAA i najważniejsze odkryła ze moze się turlać więc zasypianie to koszmar bo co chwilę leży na brzuchu a ze nie lubi to alarm jest straszny hehe i przez to usypianie nam się wydłuzyło.

Ola też tak robię, mam też silikonową szczoteczkę na palec, różne gryzaki, chłodzę smoczek ale przychodzi taki moment, że nic nie pomaga a ona płacze strasznie. Dzisiaj jak zasypiała już miała czerwone oczka, padnięta była a nie mogła zasnąć, jęczała i bujała się z boku na bok. :confused2: Antoś też tak źle znosił pierwszego zęba?
Muszę iść z Hanią się pobujać, ciekawe czy będzie jej się podobać. :) Dzisiaj Hania "bawiła się" z roczną sąsiadką Helenką :D

Magmich Ty to się masz z tym swoim mężem :o No wina dziecka, że podeszło, wymyślił :confused2:

Co do rannego zasypiania to jak nad ranem Hania je mleko i ją odkładałam do łóżeczka to 1,5 h nawet potrafiła się turlać i gadać, wzięcie jej do łóżka przyśpiesza proces zasypiania ;)

Dziewczyny masakra, przed kąpielą było mi trochę zimno więc pomyslałam że to ze zmęczenia ale teraz w łóżku to już się trzepię. Ja z tych bezgorączkowych jestem a dzisiaj o dziwo 37.8 °C . Synek nawet herbatkę mamusi przyniósł :). Nie wiem do jakiej temperatury mogę małego karmić :confused: a nawet w domu nie mam żadnego mm. Normalnie katastrofa :(

anit z tego co wiem to jest tak jak pisze Bettina.wiec smialo mozesz karmic .jak bylam chora karmilam normalnie malego

Hehe Bettina bo mąż by chciał żeby ona "twarda laska" była a ona taka delikatna i może troszkę przez wszystkich wychuchana i go to denerwuje. Ale już mu przeszło;)

Anit może to nic poważnego ta temperatura nie jest jeszcze jakaś bardzo wysoka.

Anit, tak nagle Cie dopadlo? Tez czytalam w tej ksiazce o kp,ze mozna karmic.

Antek tez pcha paluszki o buzi, do tego stopnia,ze podczas karmienia dzis wepchal palca do oka. Ryk był niezly. Bidul

reklama
Do góry