Hej.
Olaolala Probowalam już i tego sposobu z nagrodami... no nie i koniec ...dzisiaj nawet stał w kałuży i nie zwracał uwagi ze nasilał :/ a np co do deserów nie zawsze podgrzewalam starszemu, lekarz mi powiedział że czasem lepiej dla dziąseł chłodniejsze, trochę znieczulenia
całusy imieninowe :*
Zuzanka dzięki za to co napisalas :* czyli nie moj jedyny taki na nie z nocnikiem... na razie jeszcze nie odpuszczam...do kupilam majtek bo nie nadazam prac. Ale jak zaleje mi kanapę to wrócę do pampersów...
Demolka liczę że Olaf będzie laskawszy
chyba że znowu będzie ciężko bo np niemowlę się przydarzy???? ...
Beemik mój tez ostatnio taki glodomorra.... ale to też wina upałów. I ja też będę zaczynać od glutenu. A dopiero po 2-3 tyg marchewka itd.
Caro ojej
może jednak się wykluje jeszcze. Kciuki za wizytę za tydzień :*
A ja byłam dzisiaj u fryzjera! O! Podzielam trochę końcówki. Zrobiła mi lekko grzywkę, żeby zasłonić lysinke (tak tak, mam zakola
tak mi wypadają, ale jest światełko w tunelu bo pani fryzjerka widziała meszek świeży
)
I byłam na szczepieniu z Olo. 7160g i 69cm. Także kawaler
Leon dzisiaj pierwszy raz po długim czasie grzecznie poszedł spać. Teraz usypiam Olafa. Udało mi się trochę dzisiaj sprzedać na Allegro rzeczy
zawsze to mniej w szafie
Mąż w pracy. A ja zaraz za sprzątanie się biorę. Oj taką duchota, a ja nawet karmi nie mam...
Napisane na Nexus 7 w aplikacji
Forum BabyBoom