reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

To mnie wkręciłaś z tym imieniem a już się do Oli przyzwyczaiłam. ;) U nas słonecznie i duszno. Teraz niby sie chmurzy ale zobaczymy co z tego wyjdzie.
Ola a od kiedy Ty masz suwaczek czyżby coś mi umknęło? Moje karmi też już dotarło:):)

PaniAg a jaki wózek macie?

Demollka na zachodzie powiadasz a właśnie przeczytałam że od zachodu ma przyjść ochłodzenie i deszcze.

reklama
Ola to ja sie ubieralam do listonosza;P Gwarancja jest, zobaczymy co powiedzą.

Tez dzis dostalam pieluszki bambusowe, bo Dziecie chcialo ;)

Magmich, Riko Brano.

Hehe my teraz mówimy "że dziecię potrzebuje" Zobaczycie jak nasze szkraby podrosną co będą robić nasi mężowie. Mój już od czasu do czasu przebąkuje żeby kupić LAURZE konsole do gier:):):) Heheh jakoś L. nie zgłaszała do tej pory takiej potrzeby:):)

PaniAg to daj koniecznie na gwarancję. Ja mam mój wózek sprzed sześciu lat i mam nadzieję że nic nie zacznie szwankować bo teraz już chyba takiego modelu nie produkują.

Demolka wlasnie mu wlumaczylam, ze pzeciez ich potrzebowal, a teraz kreci nosem? :D u nas tez dzis duuuuszno..a jutro ma padac jeszcze wiecej. :/

Magmich bo Olga to tez Ola i nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej, bo cale zycie tak do mnie mowia :D a i prosze do mnie nie mowic Olga, bo ja nie lubic :p smacznego karmi, jaki masz smak? mi podpasowal ten pomarancz z granatem czy tam odwrotnie :D

PaniAg to z Ciebie sie smialam a sama dzis tak mialam, tylko, ze la kuriera sie ubieralam :D jeszcze mu krzyczalam przez okno, zeby poczekal, bo raz zadzwonil dzwonkiem i za chwile pakowal sie do samochodu, a ja w tym czasie Antka usypialam.

Aschlee to liche te wakacje u Was, krotkie :p

Magmich a suwaczek mam od niedawna, od soboty czy od niedzieli chyba :) jakos do niedawna nie czulam potrzeby posadania suwaczka, bo Betuli Hania jest z tego samego dnia co Antek i wiedzilam ile ma dokladnie :D

PaniAg z ta gwarancje to moga krecic nosem, bo sami juz ingerowaliscie probujac naprawic :/ no ale nic dziwnego, ze probowaliscie...

To wasi kuriery, listonosze chociaz dzwonia, ja ostatnio zaczepilam listonosza pod blokiem bo właśnie na spacer wychodziłam. dał mi przesyłkę ale najlepsze że ona już była awizowana!! że niby mnie nie zastał tylko jak jak ja cały czas w domu byłam!!

Ola mam karmelowe bo u mnie koło domu w takim małym sklepiku mają takie w półlitrowych zwrotnych butelkach ale tylko karmel. W tesco mają smakowy wybór ale butelki mniejsze.:):):)
U mnie też dzwonią a najlepiej to lubię tą firmę która wcześniej przesyła sms z informacją o której będzie kurier. Zapomniała tylko która to firma może DHL.

reklama
magmich, to DPD chyba ;)

UWAGA! Hanka odkad potrafi sie sama przewracac na brzuch, to lubi na nim lezec! :szok:
w sensie wola o pomoc, ale dopiero po jakims czasie. nie moge zrozumiec ocb, bo do tej pory ani sekundy nie wytrzymywala na brzuchu, jak probowalam ja klasc... coz, widac jest jakas roznica... :biggrin2:

no i ja dzisiaj w stresie jak nie wiem, bo wzielam ja rano do lozka, poszlysmy w kime, budze sie a ta spi na brzuchu... a jakby mi w poduszke zanurkowala?:confused2:

wasze dzieciaki, odwracajac sie na brzuch, potrafia to robic i z prawego i z lewego boku? Hanka sie obraca, ale tylko z lewego...

oj, caro, mam nadzieje, ze sprawa sie szybko wyklaruje u ciebie i ze bedzie po waszej mysli. moja pierwsza ciaza to bylo puste jajo i pamietam, ze czekanie, ze moze cos sie tam pojawi (a moze nie) bylo straszne...

dzisiaj mialam dzien laby - w ciagu dnia spalam prawie tyle, co Haniak :zawstydzona/y:
wlaczajac drzemke w godzinach 20-23 (wlasnie wstalam i nie wiem czy sie klasc na nowo :rolleyes2:)
jak URLOP macierzynski, to urlop!

Ostatnia edycja:
Do góry