reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

No kurcze chciałabym byc na biezaco, ale pytacie co u mnie, wiec w skrócie napisze.
Mam w domu małego głodomorka-ostatnie 2 tygodnie karmie co 1.5godziny i w dzien i niestety w nocy. Jak moja córcia zaśnie o 20-21 to budzi sie ok połnocy albo 1 na jedzonko i potem juz co 1.5-2 godz i tak do 6-7 rano. Chodze jak zombie. Ale buzie to ona ma jak ksiezyc w pełni ;)
Ząbków na razie brak, chociaz widze biała kropke na dziaśle, ale ona juz jest tam jakis czas.
Gaduła straszna, dzisiaj nawet po raz pierwszy odważyła sie zapiszczec, niedługo bedziemy sobie gadac. A ciekawska-wszystko dotyka, sprawdza i oczywiscie pakuje do buźki.
Jednak mamy problem ze skóra zwłaszcza na raczkach i klatce piersiowej-ma i krostki i czerwone placki. Bylismy u pediatry i alergologa, ja mam diete-unikam mleka krowiego i jego produktów i nie jem zadnych jajek. Poza tym smarujemy specjalnymi kremami i widze lekka poprawe, ale to nie jest to na co liczylam. Jutro jeszcze idziemy na konsultacje do dermatologa.
Diete powoli rozrzeszamy-zaczelam 2 razy od marchewki, ale pediatra poradzila przyzwyczajac najpierw do glutenu, a na pokarmy stałe przyjdzie jeszcze czas. Wiec podajemy tylko kaszke raz dziennie i dalej karmie piersia.

Pani Ag moja tez reka klepie jak szalona zwlaszcza prawa uderza sie po brzuszku. Wali na oślep i to dosyć mocno, az sie boje zeby sobie krzywdy nie zrobiła.

Napisane na SM-N9005 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Beemik to faktycznie masz głodomora. Moja jak zje około 21 i pójdzie spać to następne jedzonko dopiero coś koło 7.

moja na szczęscie narazie zapomniała o pisku. Ona tak ma 3-4dni się czegoś uczepi i potem coś innego ale za tydzień dwa wraca wiec też czekam kiedy wróci pisk i gulgotanie po francuzuo. Poza tym jak sobie pokaszle( ale nie chorobowo) to z takim taktem i manierą że pękam ze śmiechu!! no dama nam rośnie:))))

Carol dawaj bo my tu jak z przed roku czekamy na wieści:)) tylko wiecej obślinionych piąstek Wam kibicuje:)

reklama
Caro a który to tydzień może jeszcze za wcześnie? Może owu Ci się przesunęło i ciąża młodsza.

Aschlee nie przypominaj mi o wyprawce do szkoły bo mnie to czeka za jakiś czas.

Ostatnia edycja:
Do góry