reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Beemik dziękujemy za pozdrowienia, ale napisz lepiej co u Was? ;-) jak Wasze noce? Wasze zęby? No wszystko nas interesuje :-D

Asclee a kiedy u Was są wakacje? :-)

Magmich moze to głupie pytanie, ale skąd mam to wiedzieć...deserki tez podgrzewasz?

Zuzanka zawsze narzekalam na rodziców, którzy przyprowadzaja w wakacje dzieci :p ale teraz to doskonale rozumiem ;-)

Carolajna powodzenia na wizycie ;-)

Antek znowu budzil sie co chwila, nie wiem czemu, znowu zęby?
Wczoraj miałam imieniny i pamietali tylko moi rodzice :-(

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Caro kciuki za wizytę zaciśnięte czekamy na dobre wieści. A może bliźniaki będą;).

Ola najlepsze życzenia imieninowe (nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że Aleksandry jest 18 maja;)) a co do podgrzewania jak wydaje mi się że deserek jest za zimny to lekko podgrzeje ale nie za bardzo bo np. jabłko wydaje się wtedy bardziej kwaśne. No i oczywiście podgrzewam jak np. zostało mi pół słoika i trzymałam go w lodówce do następnego dnia.

Beemik miło Cię znowu "czytać" pisz koniecznie co u Was bo co u nas to można przeczytać;)

Natka u mnie też pochmurno ale do tego duszno przeokropnie.

Chciałam wyskoczyć z L. do miasta kupić jej jakieś bluzeczki bo stwierdziłam że ma straszną lipę w szafie i teraz się zastanawiam czy iść czy w necie zamówić. Fakt że mała się napaliła na zakupy.

Caro dużo zdrówka dla Danielka.

Co do wit D to my podajemy witaminę D z omega . " Omega med baby " roszkę śmierdzi jakby tranem ale mały nie narzeka :D. Zabawki myje jeśli obmaca mi ktoś inny ;) smoczka nigdy nie oblizuje, 2 razy zrobił mi to mąż :o i myślałam że go zabije na szczęście nie zdążył małemu dać bo mu wyrwałam i poleciałam wyparzyć.

Ola z tym całowaniem to widzę ze często chlopcy większe przytulaski są:) a z imieninami- WSZYSTKIEGO NAJ!! Mój mąż zawsze pamieta o wszystkich naszych świętach a 14dni po ślubie miałam urodziny i pierwszy raz zapomniał, śmialiśmy się że tak to już jest po ślubie heheh

Carola to czekamy do 17:) dzielny i grzeczny ten Twój synuś, z moim oszołomkiem ciężko by tak było siedzieć i inhalować.

Beemik nie nadrabiaj tylko pisz co u Was?

Natka u mnie też ppochmurno i parówy dzień drugi a przez tą pogodę muchy takie"końskie" tak gryzą ze aż boje się z mało na dworze siedzieć.

Aschlee nam by się przydały wakacje tak ze dwa-trzy dni nie bądźmy zachłonne Tylko ja poproszę takie od wszystkiego!

Też poproszę opcje OFF i może czasami jakąś instrukcje obsługi- bo chwilami naprawdę nie wiem co to moje dziecię ode mnie chce ech....

Kamaa duuuuużo cierpliwości kochana i pamietaj za rok powtórka z młodszym:)

Carola, trzymamy kciuki.

Beemik,ja czytam codziennie a i tak nie ogarniam i zapominam co komu odpisac :D

My dzis po spacerku, mlodę w domu mnie wykonczylo bo nie spi. Nie mam nawet sily zjesc;)

A jeszcze jeden spacer nas czeka do paczkomatu xD

U nas parno i troche sie chmurzy.

Antek rozwala puzlowa mate jak dotrze do jej brzegu xD podnosi ja do gory.

A ostatnio we wszystko klepie reka, nawet jak je to wtedy w butelke, a jak nosze go to mnie;p

reklama
PaniAg, Demollka cieszcie się że to klepanie i dmuchanie, moja się drze (dosłownie) Jak coś chce czy coś jej nie gra to normalnie wrzeszczy i się złości. Dzisiaj dała popis we wózku jak jej słońce w oczy zaświeciło.:)

No Caro pewnie za chwilkę wchodzi, jeżeli nie ma obsuwy.

Do góry