reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Beemik dziękujemy za pozdrowienia, ale napisz lepiej co u Was? ;-) jak Wasze noce? Wasze zęby? No wszystko nas interesuje :-D

Asclee a kiedy u Was są wakacje? :-)

Magmich moze to głupie pytanie, ale skąd mam to wiedzieć...deserki tez podgrzewasz?

Zuzanka zawsze narzekalam na rodziców, którzy przyprowadzaja w wakacje dzieci :p ale teraz to doskonale rozumiem ;-)

Carolajna powodzenia na wizycie ;-)

Antek znowu budzil sie co chwila, nie wiem czemu, znowu zęby?
Wczoraj miałam imieniny i pamietali tylko moi rodzice :-(

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Caro kciuki za wizytę zaciśnięte czekamy na dobre wieści. A może bliźniaki będą;).

Ola najlepsze życzenia imieninowe (nie wiem dlaczego ale wydawało mi się że Aleksandry jest 18 maja;)) a co do podgrzewania jak wydaje mi się że deserek jest za zimny to lekko podgrzeje ale nie za bardzo bo np. jabłko wydaje się wtedy bardziej kwaśne. No i oczywiście podgrzewam jak np. zostało mi pół słoika i trzymałam go w lodówce do następnego dnia.

Beemik miło Cię znowu "czytać" pisz koniecznie co u Was bo co u nas to można przeczytać;)

Natka u mnie też pochmurno ale do tego duszno przeokropnie.

Chciałam wyskoczyć z L. do miasta kupić jej jakieś bluzeczki bo stwierdziłam że ma straszną lipę w szafie i teraz się zastanawiam czy iść czy w necie zamówić. Fakt że mała się napaliła na zakupy.

Caro dużo zdrówka dla Danielka.

Co do wit D to my podajemy witaminę D z omega . " Omega med baby " roszkę śmierdzi jakby tranem ale mały nie narzeka :D. Zabawki myje jeśli obmaca mi ktoś inny ;) smoczka nigdy nie oblizuje, 2 razy zrobił mi to mąż :o i myślałam że go zabije na szczęście nie zdążył małemu dać bo mu wyrwałam i poleciałam wyparzyć.

Ola z tym całowaniem to widzę ze często chlopcy większe przytulaski są:) a z imieninami- WSZYSTKIEGO NAJ!! Mój mąż zawsze pamieta o wszystkich naszych świętach a 14dni po ślubie miałam urodziny i pierwszy raz zapomniał, śmialiśmy się że tak to już jest po ślubie heheh

Carola to czekamy do 17:) dzielny i grzeczny ten Twój synuś, z moim oszołomkiem ciężko by tak było siedzieć i inhalować.

Beemik nie nadrabiaj tylko pisz co u Was?

Natka u mnie też ppochmurno i parówy dzień drugi a przez tą pogodę muchy takie"końskie" tak gryzą ze aż boje się z mało na dworze siedzieć.

Aschlee nam by się przydały wakacje tak ze dwa-trzy dni nie bądźmy zachłonne Tylko ja poproszę takie od wszystkiego!

Też poproszę opcje OFF i może czasami jakąś instrukcje obsługi- bo chwilami naprawdę nie wiem co to moje dziecię ode mnie chce ech....

Kamaa duuuuużo cierpliwości kochana i pamietaj za rok powtórka z młodszym:)

Carola, trzymamy kciuki.

Beemik,ja czytam codziennie a i tak nie ogarniam i zapominam co komu odpisac :D

My dzis po spacerku, mlodę w domu mnie wykonczylo bo nie spi. Nie mam nawet sily zjesc;)

A jeszcze jeden spacer nas czeka do paczkomatu xD

U nas parno i troche sie chmurzy.

Antek rozwala puzlowa mate jak dotrze do jej brzegu xD podnosi ja do gory.

A ostatnio we wszystko klepie reka, nawet jak je to wtedy w butelke, a jak nosze go to mnie;p

reklama
PaniAg, Demollka cieszcie się że to klepanie i dmuchanie, moja się drze (dosłownie) Jak coś chce czy coś jej nie gra to normalnie wrzeszczy i się złości. Dzisiaj dała popis we wózku jak jej słońce w oczy zaświeciło.:)

No Caro pewnie za chwilkę wchodzi, jeżeli nie ma obsuwy.

Do góry