reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Betula moja olewa przekręcanie się na brzuszek. Może i dobrze bo jakby wzywała pomocy w taki sam sposób jak się wydziera gdy się wkurza to by sąsiedzie się zlecieli (a my nie mieszkamy w bloku);)

Chciałam się wieczorem po ogrodzie pokręcić żeby obejrzeć jak nowe lampki oświetlają trawnik a tu lipa bo jak tylko wyszłam to oblazły mnie komary. Skurczybyki jedne jakieś takie małe są w tym roku a gryzą jak zaraz.
Muszę tatę podpytać bo kupił kiedyś taki środek na owady i przed grillem spryskał trawnik. Siedzieliśmy bardzo długo i nie byłam pożarta a mnie to całe latające towarzystwo bardzo lubi.

reklama
Ten kurier, z DPD, dzwonił dzwonkiem do drzwi, bo na telefon nie raczył, sms tez nie dostałam...

Magmich dla mnie to politrowe karmi jest smaczniejsze niz te w mniejszych butelkach, u nas to większe jest trudno dostępne :/

Betula mojemu zdarza sie obracac i z praweprawegovgo i z lewego, ale duuuuzo częściej z lewego sie przekreca.

Co za noc...od 2 do 4 nie spal :(

Napisane na HUAWEI SCL-L01 w aplikacji Forum BabyBoom

ola, to jakies zle relacje z panem z DPD masz w takim razie;)
ja generalnie preferuje paczkomaty - odbieram kiedy chce, a nie kiedy kurierowi pasuje. chyba, ze zamawiam cos duzego albo ciezkiego, wtedy biore kurierem.

moja spala od 19:30 do 3:30 ciagiem, potem mleczko i dalej kima.
duzo lepiej mi Haniak spi od kiedy jej do wieczornej porcji mm dodaje kleiku ryzowego.

mag, no Hanka tez uskutecznia jakies wrzaski przerazliwe jak jej sie cos nie podoba. na poczatku myslalam, ze cos ja boli, albo jej sie cos dzieje, ale nie... po prostu damymajahumory ;)

i co tu dzis tak cicho?

Ja mam najlepszego pod słońcem kuriera z dpd, nawet nie dzwoni bo wie, że najlepiej do pracy zawieźć ;)

Danielek ma nową pasję, robi brrrrrrr ustami pół dnia i ślini się przy tym niemiłosiernie ;) aż mu piana z bąbelkami się wydostaje z ust. Hahah

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Betula ja też dodaję kaszki do mleka wieczornego, mały przesypia całe noce. Wczoraj zasnął po 20 bez mleka, w ubraniu i spał do 6... szok.

Moj spi tez w wiekszosci cake nocki a nie dodaje nic do mm.

Carola, niedlugo dostanie autko i dopiero bedzie brrr brrr;)

Zawsze pierzecie nowe ciuszki? Takie zafoliowane? Czasem az mi szkoda prac bo po praniu wiadomo ze juz nie takie same. Ja zawsze piore ale dzis sie zastanawiam bo mam fajne ciuszki xD

Aha, tez wielbię paczkomaty. Kurier nigdy...Maz zamawia kurierem jak cos pilnego, raz czekalam do 19.oo az przylazl. Caly dzien w domu.

hej od wczoraj was nadronic to masakra ;)
Karol sie odwaca na brzuch ,ale wrocic nie umie.
od wczoraj udaje ze ma kaszel jak chce zwrocic na siebie uwage;)

Niestety, ale tu nie bylo opcji odbioru w paczkomacie, a ta forma tez mi najlepiej odpowiada...

Betula, to prawda, ale z Panem z dhl mam lepsze "kontakty". Tez myslalam, ze Antkowi sie cos dzieje jak tak poszczal/wrzeszczal... ale on tak po prostu ma.

Teraz mamy fajna zabawe-klade go na brzuchu, na swoim brzuchu on patrzy mi w oczy, otwiera pyszczka i "wkleja" sie mordka w moja szyje, jakby chcial zrobic "pruuut", a obslini mnie przy tym okropnie :D

PaniAg ja zawsze piore nowe, nawet ostatnio przez przypadek nowa koszule meza wrzucilam do prania :D z automatu tak...

To ja nie wiem czemu on mi tak kiepsko znowu spi. W ogole wkurzam sie, bo w tym domu wieczorem jest strasznie glosno. Jak on wczoraj zasnal o 19:45 to co chwila podskakiwal i sie budzil, bo a to ktos trzasnal drzwiami, a to ktos kaszle (tesciowa tak kaszle, ze pewnie nie raz ja u siebie w domach slyszycie i zastanawiacie sie "co to?!" :D ) no ciagle cos :/

Moje tez juz sie pierze;) Dobrze,ze mam wsad na 7 kilo. Bo bym prala dwa razy na dzien xD

Siedze jak glupia w dzinsach w domu bo ma przyjsc ,,mily,, pan ze spoldzielni. Jak mnie znow wkur.. To go osikam Antkiem. Takie mendy niemile tam pracuja. Ostatnio cham mi dogadal ze nie wiem gdzie wylaczyc wode , w ciazy z wielkim brzucjem to myslal,ze glupia. Dobrze,ze dzwonia pierw tel. Niezla sciema ze im nie zczytuje wynikow z wodomierzy.

Ola ja widzę że Twoja teściowa jest Twoim największym koszmarem. :):):) Coś wspominałaś że teść odstąpi wam swój pokój czy ja mam rozumieć że oni maja osobne?

U mnie kurier zazwyczaj do 13 się wyrabia więc nie narzekam.

PaniAg a dlaczego w dzinsach? Może Pan będzie milszy jak mini założysz:):) Też mam wsad na 7 kg i uwielbiam to. Nie dość że dużo prania wchodzi to jeszcze kołdry piorę bez problemu. (właśnie miałam wyprać kołdrę Laury)

Ja nowe ubranka zawsze piorę takie zboczenie. Dzisiaj byłam w Pepco kupiłam wreszcie te chusteczki do ślinienia i nadprogramowo kocyk nie wiem po jaką ch.... jak w domu chyba ze 4 leżą ale Eri stwierdziła że bardzo jej się podoba i chce go to kolekcji kocyków.
Wczoraj mi się dzieć tak zaślinił że bodziak wyglądał jak wyprany bez odwirowania.

reklama
Magmich tak, bardzo dobrze rozumiesz, maja osobne pokoje tzn. sypialnie. :D a tesciowa to moj koszmar, tu tez masz racje... ja nie wiem, ta kobieta mnie tak wnerwia, ze az czasami sama sie sobie dziwie. Sposob w jaki mowi mnie denerwuje, jak chodzi...wszystko!

a co do kocykow z Pepco to tez mamy taki jasniutki, cudny jest. Eri ma dobry gust :) a te chusteczki pod szyjke, to mamy troche inne niz w Pepco...te z Pepco sa bardziej sliniakowe.

a i te komentarze "znowu maluch manowe ubranko? nie kupuj mu tyle, bo przeciez on wyrasta"... no kurde wlasnie dlatego ze wyrasta to mu kupuje!!!! a i oa nie powie do Antosia po imieniu, bo jej to imie sie nie podoba, zwraca sie do niego Maluch albo Pyza :]

PaniAg to samo chcialam napisac, zebys jakas mini zalozyla, a nie dzinsy :D moze i Pan wtedy bedzie milszy ;) ;) ;)

Do góry