reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

Bettina tez pomyslalam o zebach, sprawdz czy Hania nie ma spuchnietych dziaselek.

Co do bw tez sie nad tym zastanawialam, ale chyba u nas beda jednak papki.

PaniAg jestem za fanklubem. Moze ja tez bede sobie tak wychodzila?W koncu to tez moj samochod...

Magmich najlepsze jest to, ze on tak zaczal odkad mamy nowy samochod (nie nowy, ze z salonu, tylko dla nas nowy :D) do starego tak nie chodzil :/ a wedlug mnie tamten tego wymagal...

reklama
Ola nie strasz. U nas w ogóle garaż jest od niedawna. Także wraz z nowym samochodem. Mam się bać? Mój tak kocha to auto,ze do pracy jezdzi autobusem. Fakt,że oszczędniej i szybciej ale ja tam bym śmigała nowym.
Ale...powiedział,że w weekendy będziemy jezdzić na wycieczki. No ok, czekam :D

Oho, wstał mój ,,szef,, i trzeba mu butle robić ;)

Zuzanka dzięki za wyjaśnienie z krstuszeniem :) no zobaczymy czy się zdecyduje. Bp to krstuszeniem dla mnie jest przerażające...starszy dopiero grudki zaakceptował jak miał 9moesoecy, wcześniej odruch wymiotny :/

PaniAg ale chłop! Zdrowy to najważniejsze, spokoju po szczepieniu :*

Ola haha niech sobie grzebie :D te plany facetów :D pewnie sprawdza, jakie ma bajery :D mój tak miał w lutym! Ale mnie nerwial. Mówił, że idzie na chwilę i go 2hnie było bo siedział i sobie pstrykal... a ja esiadam i jadę, w du..w mam bajery[emoji14]

Napisane na Nexus 7 w aplikacji Forum BabyBoom

ola mój tez chlop jest z tych grzebiących hehe
PaniAg spory ten maluszek już;)
Betti mój tez jest marudny dwa dni albo to pogoda albo zeby;))

No to ja mam unikat zamiast w garażu siedzi w kotłowni. W październiku uruchomiliśmy nową kotłownie i nowy piec taki z podajnikiem (do którego rzekomo nie trzeba codziennie zaglądać tylko raz na tydzień dosypać węgiel i wysprzątać). Moje chłopisko tak pokochało to miejsce że już się śmiałam żeby tam kanapę wstawił i tv powiesił. Cholerka spodobał mu się ten pomysł. Dobrze że teraz pełnia sezonu w jego branży to wraca późno i już mu się nie chce zaglądać do pieca. Do tego stopnia że ostatnio wygasło i zimną wodę mieliśmy.:):)

Oho dzieć wstał idę po jabłuszko.

Tak na szybko bo Hanula przechodzi dzisiaj samą siebie :confused2:
Wiecie, że nawet przez myśl mi nie przeszło, że to mogą zęby iść. :oops: No ale faktycznie by pasowało a matka w ogóle nieprzygotowana. ;) Dałam gryzak z lodówki to miętosi go zapamiętale i ślini się na potęgę. Mąż przywiózł Dentinox.
I teraz seria głupich pytań niedoświadczonej mamy. ;) Ja nic nie widzę, żeby te dziąsła były jakieś inne, jak to poznać. :oops: No i jak sobie radziłyście z mega marudzeniem? Smarowałyście czymś? Czym? :)

Bettina ja tak prawde mowiac tez nie potrafie rozpoznac czy dziasla sa spuchniete czy nie. Pediadtrka nam powiedziala, ze sa. Smarowalam mu dentinoxem. Lekarka polecila tez Camilie i Uniben, ale nie probowalismy jeszcze.

dlatego ja mam milion innych rzeczy przed garażem a i tak mój dopieszcza swoje auto i bo przyjazd steka że jak ja mogą taka brudna jechać-bezduszna kobieta hehe
Alicja ma aż już w niektórych miejscach jasne dziasla a zębów ni widu! dziecko śpi czas na... sprzątanie hehe

reklama
Ale u nas dzisiaj pogoda jak w październiku a nie w lipcu. Ale odwiedziły mnie moje koleżanki z podstawówki i sobie pogadałyśmy. Jedna mieszka w Hiszpanii, była stewardesą a teraz jest w związku z Hiszpanem który jest pilotem samolotów pasażerskich mają prawie trzyletniego synka. Właśnie powiedziała że biorą szybki ślub bo wyjeżdżają na 5 lat do Dubaju bo przyszły mąż dostał kontrakt w liniach lotniczych ZEA a tam muszą być małżeństwem żeby razem mieszkać. Jeszcze dostaną dom do dyspozycji.
Ehh niektórzy to mają światowe życie.

Młoda była "ciociami" zachwycona.

Do góry