reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lutowe mamy 2016

nareszcie Maluszek spi!:)Boże jak on mnie wymeczyl ,skąd on bierze tyle sily to ja nie wiem:)
ogólnie jestem bez humoru dziś ..

reklama
Mój nie łazi go garażu za to ogląda ciągle jakiś sport. Formuła 1, jakieś moto gp, teraz euro, w zimę skoki, no mówię wam ciągle coś :wściekła/y:

No Hanula ma jasne dziąsła na dole ale jak pukałam łyżeczką to nic nie słychać.
Czyli jak będzie taka marudna albo niespokojnie spać to mogę jej posmarować te dziąsła mimo, że nie mam pewności, że to zęby?

Dzisiaj wielki dzień, Hanula się śmiała głośno, aż piszczała ze śmiechu :D No boskie to było :D

Magmich fajnie posłuchac ale to chyba nie dla mnie takie światowe życie.
Natka to do łóżka!jutro nowy dzień może z ładniejsza pogoda hehe
Betina ja uwielbiam śmiech w głos.Ala na laskotki pod pachami nie mogę się oprzeć żeby jej tam nie cmoknac albo podrzucam przed lustrem choć sił brak ale dla jednego chichru warto!
u mnie tak wieje że zakleilam dziurke od klucza w drzwiach taśma bo tak ciągnie przez nią!

Magmich Ty to masz swiatowe kolezanki, tez bym chciala mieszkac w Dubaju :)

Bettina ja bym posmarowala, pewnie ja swedza albo bola dziaselka, skoro gryzak jej tak "smakowal". Gratulujemy usmiechow ;)
Antek ma łaskotki na brzuszku i tez go czesto caluje, zeby tylko sie mi zasmial!

Demolka u nas tez pogoda okropna, wieje i leje, oby jutro bylo ladniej.

NowaNatka a cos sie stalo, ze bez humoru jestes?

Co do garazow, czy tez kotlowni czy tez ogladania sportow to tak pomyslalam, ze moze oni uciekaja przed...nami? Nieeee ...

Ola ciekawe że w porze obiadu nie uciekają. A koleżankę taką światową to mam jedną gdzie ona już nie mieszkała. Najbardziej egzotycznie jak dla mnie to chyba Tanzania. Uroki życia z pilotem.

Bettina sport to mój też ogląda już teraz przypomina mi że w sierpniu olimpiada i że siatkarze i ręczni. Ale na to znalazła sposób zaczęłam oglądać z nim i widzę że już teraz nie ma takiej frajdy bo widzi że mnie tym nie wkurza.Heheh

U nas ciągle straż gdzieś jeździ pewnie drzewa usuwają bo wichura że szok.

Dopiero go przelozylam do lozeczka. O 21 myslal chyba,ze juz ranek bo sie zaczal na rekach u meza chichrac.

Padalam z nim przy drzemce nr 3 i do 18 spalismy. Za dlugo.

Wicher ucichl wreszcie. W końcu.

U nas taka wichura, że na spacerze nie byłyśmy. Ciekawe jak jutro będzie.

Moją gilgotki póki co nie wzruszały. No ale może nastąpił jakiś przełom. :D

Magmich a oglądałaś formułę 1? Przecież tam nie ma nic ciekawego :confused2:

oku chyba ta pogoda tak na mnie wplywa. U nas maly sie obidzil i tata go nosi bo nie ma mowy o spaniu . Eh oby szybko poszlo i maly uśnie:)

milej nocy:*

Bettina formułę oglądałam najbardziej mi się podoba zmiana opon oj jak by się tak chłopy ze sprzątaniem chałupy uwijali to by było coś.;) Ale powiem Ci że formuła to jeszcze nic spróbuj oglądać Tour de Pologne tam dopiero można się wyspać przy oglądaniu.

reklama
O tym też mnie męczy :confused2:
Ostatnio był jakiś wyścig 24h, oglądał cały sobotni wieczór do 1 i potem cały dzień od rana :confused2:

Do góry