reklama
novaspace
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny
Ale ten czas leci, dopiero co narzekalyśmy na duże brzuszki a tu juz dzieciaki normalne jedzenie zaczynaja jesc :-)
Jesli chodzi o sloiczki to niestety sa one bezpieczniejsze, warzywa
I inne produkty sa sto razy przebadane zanim tam trafia...choć ja i tak studiowałam etykiety i mam swoich ulubieńców.
Ja rozszerzam diete pózniej, od 5-go miesiaca. Narazie mała tylko na cycu.
Z pierwsza córka poszło gładko, oby i teraz tak było :-)
Ale ten czas leci, dopiero co narzekalyśmy na duże brzuszki a tu juz dzieciaki normalne jedzenie zaczynaja jesc :-)
Jesli chodzi o sloiczki to niestety sa one bezpieczniejsze, warzywa
I inne produkty sa sto razy przebadane zanim tam trafia...choć ja i tak studiowałam etykiety i mam swoich ulubieńców.
Ja rozszerzam diete pózniej, od 5-go miesiaca. Narazie mała tylko na cycu.
Z pierwsza córka poszło gładko, oby i teraz tak było :-)
Tak w temacie jedzenia - tutaj artykuł będący uzupełnieniem do aktualnych wytycznych ad rozszerzania diety https://www.google.pl/url?sa=t&sour...H5HtfucCk3AJLiqmQ&sig2=GnFMTlvmLjyxMmFcLSOc4Q
Magmich ja wprowadzilam juz gluten.Kupilam kaszke na noc z glutenem i od 3 dni mala ja dostaje.Nie ma zadnych rewolucji mimo ze troche sie balam tego glutenu.
Demollka a gdzie tam cala noc :/ wstaje ok 4 na jedzenie ale o tej 4 dostaje cyca i spi do 8
Kciuki za szczepienie kochana.Oby Malutka bardzo nie plakala
Demollka a gdzie tam cala noc :/ wstaje ok 4 na jedzenie ale o tej 4 dostaje cyca i spi do 8
Kciuki za szczepienie kochana.Oby Malutka bardzo nie plakala
Demolka kiecka sie pochwale jak tylko bede miala okazje ja zalozyc Trzymajcie sie na szczepieniu!
Ja jakos jestem nastawiona na "anty" do tych gotowcow, choc z drugiej strony marchewka z takiego sloiczka jest pewnie zdrowsza, niz taka kupiona w supermarkecie. Bazarek z warzywami mamy niedaleko, wiec w miare mozliwosci bede kupowac swieze warzywa i owoce a jak nie to sloiczki, chociaz mam wrazenie, ze wszystkie te dania maja taki sam, pomaranczowy kolor.
Jutro mija tydzien bez tsciowej w domu! Jeju, jak jet super!!! Luz i nikt mi na rece nie patrzy
Wczoraj probowalam dac Antosiowi mm, bo w prawej piersi znowu zrobil mi sie zastoj, meczylam ja laktatorem, ale przez godzine zeszlo 50 ml :/ Antos wyssal lewa piers chyba do ostatniej kropli, z prawej niewiele lecialo, a on nadal glodny...a tego mm nie chcial pic plul jak nie wiem...zasnal glodny lub niedojedzony bidulek. Co w takiej sytuacji robic?
Ja jakos jestem nastawiona na "anty" do tych gotowcow, choc z drugiej strony marchewka z takiego sloiczka jest pewnie zdrowsza, niz taka kupiona w supermarkecie. Bazarek z warzywami mamy niedaleko, wiec w miare mozliwosci bede kupowac swieze warzywa i owoce a jak nie to sloiczki, chociaz mam wrazenie, ze wszystkie te dania maja taki sam, pomaranczowy kolor.
Jutro mija tydzien bez tsciowej w domu! Jeju, jak jet super!!! Luz i nikt mi na rece nie patrzy
Wczoraj probowalam dac Antosiowi mm, bo w prawej piersi znowu zrobil mi sie zastoj, meczylam ja laktatorem, ale przez godzine zeszlo 50 ml :/ Antos wyssal lewa piers chyba do ostatniej kropli, z prawej niewiele lecialo, a on nadal glodny...a tego mm nie chcial pic plul jak nie wiem...zasnal glodny lub niedojedzony bidulek. Co w takiej sytuacji robic?
betula
Fanka BB :)
reklama
my po szczepieniu maładostała je na śpiocha hehe kweknela i zasneła no szok mówię Wam!
mamy sloliczek za nami! pierwszy raz a ona buziaka otwierała jakby wiedziała co i jak hehe
ja narazie słoiki bo teraz warzywa młode jeszcze pełne chemii ale dziadek już ogródek nadzoruj jeszcze trochę i będzie swoje!
Ola czyli sukienka jest? a mleko ponoć każde na inny smak i trzeba próbowac
Asch a mi kaszke po 5kazała ponoć jest jakaś z nestle pszenno coś tam.
mamy sloliczek za nami! pierwszy raz a ona buziaka otwierała jakby wiedziała co i jak hehe
ja narazie słoiki bo teraz warzywa młode jeszcze pełne chemii ale dziadek już ogródek nadzoruj jeszcze trochę i będzie swoje!
Ola czyli sukienka jest? a mleko ponoć każde na inny smak i trzeba próbowac
Asch a mi kaszke po 5kazała ponoć jest jakaś z nestle pszenno coś tam.