reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Cześć Dziewczyny

Ale ten czas leci, dopiero co narzekalyśmy na duże brzuszki a tu juz dzieciaki normalne jedzenie zaczynaja jesc :-)
Jesli chodzi o sloiczki to niestety sa one bezpieczniejsze, warzywa
I inne produkty sa sto razy przebadane zanim tam trafia...choć ja i tak studiowałam etykiety i mam swoich ulubieńców.
Ja rozszerzam diete pózniej, od 5-go miesiaca. Narazie mała tylko na cycu.
Z pierwsza córka poszło gładko, oby i teraz tak było :-)

Magmich ja wprowadzilam juz gluten.Kupilam kaszke na noc z glutenem i od 3 dni mala ja dostaje.Nie ma zadnych rewolucji mimo ze troche sie balam tego glutenu.

Demollka a gdzie tam cala noc :/ wstaje ok 4 na jedzenie ale o tej 4 dostaje cyca i spi do 8 :)
Kciuki za szczepienie kochana.Oby Malutka bardzo nie plakala

A faktycznie Caro miała mieć ślub:):) Może już w podróży poślubnej dlatego do nas nie zagląda.

Ja dzisiaj chyba lewą nogą wstałam wszystko mnie wkurza i lepiej mi w drogę nie wchodzić bo pogryzę.

Demolka kiecka sie pochwale jak tylko bede miala okazje ja zalozyc ;) Trzymajcie sie na szczepieniu!

Ja jakos jestem nastawiona na "anty" do tych gotowcow, choc z drugiej strony marchewka z takiego sloiczka jest pewnie zdrowsza, niz taka kupiona w supermarkecie. Bazarek z warzywami mamy niedaleko, wiec w miare mozliwosci bede kupowac swieze warzywa i owoce a jak nie to sloiczki, chociaz mam wrazenie, ze wszystkie te dania maja taki sam, pomaranczowy kolor.

Jutro mija tydzien bez tsciowej w domu! Jeju, jak jet super!!! Luz i nikt mi na rece nie patrzy ;)

Wczoraj probowalam dac Antosiowi mm, bo w prawej piersi znowu zrobil mi sie zastoj, meczylam ja laktatorem, ale przez godzine zeszlo 50 ml :/ Antos wyssal lewa piers chyba do ostatniej kropli, z prawej niewiele lecialo, a on nadal glodny...a tego mm nie chcial pic :( plul jak nie wiem...zasnal glodny lub niedojedzony bidulek. Co w takiej sytuacji robic?

reklama
my po szczepieniu maładostała je na śpiocha hehe kweknela i zasneła no szok mówię Wam!
mamy sloliczek za nami! pierwszy raz a ona buziaka otwierała jakby wiedziała co i jak hehe
ja narazie słoiki bo teraz warzywa młode jeszcze pełne chemii ale dziadek już ogródek nadzoruj jeszcze trochę i będzie swoje!
Ola czyli sukienka jest? a mleko ponoć każde na inny smak i trzeba próbowac
Asch a mi kaszke po 5kazała ponoć jest jakaś z nestle pszenno coś tam.

Do góry