reklama
Bettina2701
Fanka BB :)
Bo tylko mamy wiedzą jak ważna jest kupa u tak małego dziecka
Aschlee też już dietę rozszerzasz?
Aschlee też już dietę rozszerzasz?
Tak ja zaczelam juz rozszerzac diete tydzien temu za namowa lekarza wiec tak sobie testujemy
Ale sloiczkow kupuje malo.Wiekszosc robie sama.Ale na taki samodzielny mix jak np spaghetti sie nie zdecydowalam wiec zakupilam sloiczek
Ale sloiczkow kupuje malo.Wiekszosc robie sama.Ale na taki samodzielny mix jak np spaghetti sie nie zdecydowalam wiec zakupilam sloiczek
Ostatnia edycja:
Bettina2701
I jak wam idzie? Jak mała reaguje? Dużo zjada? Co np gotujesz?
a ja od kilku dni próbuje coś napisać i albo komputer mi padł albo w tel mnie rozłącza albo ktoś przyjdzie itd ale starań się choć podczytac.
Asch szybko z jedzonkiem a Ty na piersi?
Ola chwal się kiecką!
moje cycki nie nadrabiaja Ali i muszę dokarmiac ale strasznie mi zaczęła znów ulewać. myślicie że to od mleka? jutro szczepienie muszę spytać o zmianę i o rozszerzenie diety.
a kupa u niemowlaka to. u nas temat nr 1 hehe
Asch szybko z jedzonkiem a Ty na piersi?
Ola chwal się kiecką!
moje cycki nie nadrabiaja Ali i muszę dokarmiac ale strasznie mi zaczęła znów ulewać. myślicie że to od mleka? jutro szczepienie muszę spytać o zmianę i o rozszerzenie diety.
a kupa u niemowlaka to. u nas temat nr 1 hehe
My juz za soba mamy dynie,jabluszko,biala i normalna marchew,kurczaczka,wolowinke,szpinak no i dzis to spaghetti sloiczkowe i mus gruszkowy, na razie jablko nie podchodzi ani w postaci musu ani soczku.
Demollka ja karmie piersia i mm bo mam za malo pokarmu.
Lekarz kazal zaczac wprowadzac stopniowo jedzenie,troche sie wyklocalam ze za wczesnie itp ale mowil ze mala jest...mala ze na wadze jakos mega duzo tez nie przybiera wiec zeby zaczac dawac jej cos innego niz tylko mleko.No wiec probuje i na kolejnym bilansie bedziemy sprawdzac efekty
Demollka ja karmie piersia i mm bo mam za malo pokarmu.
Lekarz kazal zaczac wprowadzac stopniowo jedzenie,troche sie wyklocalam ze za wczesnie itp ale mowil ze mala jest...mala ze na wadze jakos mega duzo tez nie przybiera wiec zeby zaczac dawac jej cos innego niz tylko mleko.No wiec probuje i na kolejnym bilansie bedziemy sprawdzac efekty
magmich
Aschlee to już sporo przerobiłaś. My na razie zaliczyliśmy jabłko i marchewkę. Jabłko też średnio podeszło za to marchewka już lepiej. Jutro mam przewidziane jabłko bo marchewka ma działanie zapierające i trzeba czymś wyrównać. Też myślę żeby kupić dynię (mają w Rossmannie od Gerbera takie małe słoiczki).
Asch szalejecie hihi ale też czytałam że jak dziecko mało przybiera to lekarze każą szybciej wprowadzać jedzenie.
jak powiedziałam moim rodzicom że kupie słoiczk bo nie zawsze dam radę coś gotowaći to usłyszałam taaakie kazanie hehe
jak powiedziałam moim rodzicom że kupie słoiczk bo nie zawsze dam radę coś gotowaći to usłyszałam taaakie kazanie hehe
Bettina2701
Ja też raczej zamierzam zacząć od słoiczków, a potem jak już będzie więcej produktów które je to będę też gotować. I będę karmić mieszanie, słoiczki są wygodne na wyjście czy jakieś sytuacje awaryjne
A kiedy będziecie dawać kaszki?
A kiedy będziecie dawać kaszki?
reklama
magmich
Bettina tylko weź pod uwagę że jak mała posmakuje Twojej kuchni to może nie być powrotu do słoiczków. Mnie tak córcia urządziła jak dostała domowe obiadki. Raz nie miałam nic ugotowanego to sięgnęłam po gotowca a młoda jak tylko poczuła smak to zaczęła pluć i wycierać język łapkami i tak oto skończyły się słoiczki
Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i też będę mogła łączyć domowe obiadki z gotowymi daniami.
Ja już powoli planuję kupić kaszkę i podawać wieczorem przed spaniem. Na razie bezglutenowe.
Mam nadzieję że teraz będzie inaczej i też będę mogła łączyć domowe obiadki z gotowymi daniami.
Ja już powoli planuję kupić kaszkę i podawać wieczorem przed spaniem. Na razie bezglutenowe.
Ostatnia edycja: