reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Dzien dobry

Tiniaq to trzeba zrobic watek zamkniety i wtedy dodasz zdjecie.

Mi skurcze minely okolo 3 w nocy bo chyba wtedy usnelam. Ale to raczej byly przepowiadajace :) ide sprzatac :p

Mnie dzisiaj 2x w nocy skurcze obudziły ale minęło i od rana są regularne ale nie zbyt mocne na wizycie lekarz stwierdził aktywność skurczy zobaczymy przy następnym zapisie ktg no chyba ze zacznie się coś dziać . A więc czekamy wsumie jak od wtorku ;-)

Dzień dobry,

Bożena teraz już dasz radę, te 2 dni szybko zlecą;-) ;)

Lilith a Ty nie przesadzaj z tym sprzątaniem.

Ja jeszcze w łóżku, o 7 zjadłam śniadanie i jeszcze się położyłam. Teraz wypiłabym kawkę ale nie ma kto mi zrobić. Mąż pojechał ze starszym synem na turniej .
Po południu jedziemy do męża siostrzenicy na urodzinki, bardzo się cieszę:biggrin2:, tylko jak ja tam usiedzę:confused: .
Miłego dnia mamuśki Wam życzę:yes:

Dobry dzien kobietki

Bozenka jeszcze chwilka i przytulisz synusia :)

U mnie tu cisza i nudy takie ze az bicie wlasnego serca slychac.Przeczytalam dwie ksiazki ktore mialam mam nadzieje ze dostarcza mi dzis nowe.
Od rana brzuch mnie dzis boli ale znajac zycie poboli,skurcze pobeda i odpuszcza i tak bede tu siedziec nie wiadomo ile :/

Apropo golenia ja tez juz stwierdzam ze dolu nie depiluje bo ostatnio po omacku urzadzilam taka rzez ze balam sie dolu do badania wystawic :D

Magda jak tam u Ciebie?

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry