reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Tiniaq gratuluję, zdrówka dla Ciebie i Miłoszka. Nabieraj siły i jak tylko będziesz mogła i dasz radę to przedstaw nam Twoje szczęście. :biggrin2:
Jestem tylko w szoku jego wagą bo o 14 pisałaś że na usg podali Ci 3,2 kg a o 16 mały urodził się z wagą 3,7 kg :szok: . A gdyby był w brzuszku do terminu porodu :confused:

Jeśli mój Tymek okaże się jeszcze pół kilo większy to chyba będą musieli mi zrobić cc. Na wizycie 29 grudnia miał 2800 to ile on ma teraz :confused:

Ostatnia edycja:
U mnie też lekarze mówią o granicy +/- 0,5kg jeżeli chodzi o wagę na usg.
Jak przeczytałam, że 3700 w 36 tygodniu to moja pierwsza myśl ile by miał w 40 :laugh2:

W mojej rodzinie rodzą się same duże dzieciaki i to pewnie też jest powodem że ja mam duże dzieci. Mój pierwszy syn 3970 drugi 3790, siostry dzieci 4200 i 3900, bratowej 4100 i 4600, drugiej bratowej 3800 -4100, no i chempion w mojej rodzinie, czyli mój ojciec 5 kg. A całe życie był szczupły i miał 183 cm wzrostu. Tylko ja się akurat urodziłam - 3500 i 55 cm:biggrin2: U męża w rodzinie 3300-3500 g.

reklama
Do góry