reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Tak mnie juz dzis polozyli i tak leze.A drugie cos tez przyklada do brzucha i to sprawdza skurcze z tego co mowil.To ktg tez mi sie wydaje za wczas no ale nie bede sie z nim klocic skoro uwaza ze trzeba niech robi :)

reklama
Bozienka u mnie o tyle dobrze, że mi wstrzymali wypłatę częściowo tzn. wypłacają mi jakieś minimum do zakończenia kontroli a potem resztę wyrównają jakby co... Tobie to zupełne świństwo zrobili, nie wypłacić ani grosza, z czego żyć?... :-(
Aschlee współczuję glukozy...ja też muszę iść w najbliższym czasie ale nie wiem czy uda mi się zrobić... W poprzedniej ciąży zwymiotowałam po 15 minutach i na tym się skończyło moje badanie...:-( U nas ktg jeszcze też nie robią na takim etapie.

Nie wiem jak przetrwam dzisiejszy dzień..., leje, wieje, dziecko dostaje szajby a ja zasypiam na stojąco:sorry:
Dziś Dzień Dziecka Utraconego, dla mnie ważny...zapalam światełko również dla wszystkich Waszych małych Aniołków, którym nie dane było przyjść na świat
[*]

Dziewczyny pomocy, na weekend przyjeżdża do nas 4 letni syn męża z pierwszego małżeństwa. Młody ma podejrzenie chlamydiozy górnych dróg oddechowych i jest na antybiotyku , ja tej choroby nie przechodziłam. Jak mam zachować sie w kontaktach z małym , czy pójść spać do mamy ? :p

Malinka no właśnie gdzie kolwiek czytałam na forach to wstrzymali ale podstawę tam chyba wychodzi najniższa krajowa wypłacali a po kontroli wyrownywali a ja ani złamanego grosza nie dostałam :-( mam nadzieje ze juz bliżej niż dalej

Haruna rozumiem,że chodzi o chlamydia pneumoniae? Jeśli tak, to ja bym aż tak nie panikowała. Po prostu unikaj szczególnie bliskiego kontaktu z chłopcem. Nawet jakby co, to jest to choroba leczona normalnie w czasie ciąży i na naszym etapie nie zagraża dziecku szczególnie mocno ;-)

Malinko
ja równiez pamiętam o wszystkich maleństwach, które nie miały możliwości bycia tutaj z nami.

Bozienka no tak wychodzi coś koło najniższej krajowej chyba...chociaż nie wiem bo tak w częściach mi przyszło na razie, że ciężko się doliczyć:sorry: Resztę to powinni z odsetkami oddawać!

Malinka wypłaca Ci uważaj ;-) nawet z podwójnymi odsetkami ;-) wypłacają w ratach bo oni płacą za dni na l4 mi lekarz zazwyczaj wypisuje na ponad 30 dni tak jak mam wizyty .

Jezusie jak sobie mały upodobał żebra co chwile gdzieś coś tam wkłada trochę mi się wydaje to za wcześnie no ale może długi jest ;-) . Leci mi coraz więcej siary przy schylaniu tak samo a najwięcej jak gdzieś sobie niechcacy ścianę pierś tez mi się wydaje to za wcześnie ..... Madzia skarbnico wiedzy wypowiedź się czy mam się czym martwić czy to normalne dodam że w poprzednich ciazach nie miałam czegoś takiego ;-)

Haha Bozienka, oby w ogóle wypłacili;-) odsetki to oni sobie naliczą jak im się spóźnisz z zapłaceniem składki, a w drugą stronę to już nie działa niestety:sorry:
Moja Młoda rozpycha się coraz boleśniej, ale moja jest głową do góry więc kopie mnie na dole tylko żołądek mi coraz wyżej podjeżdża... Z tą siarą to pewnie indywidualna kwestia, ja tak nie mam i nie miałam ale myślę, że to raczej nic złego...będziesz miała dużo mleczka ;-)

reklama
Do góry