reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Hej dziewczyny ja dziś zabiegana

Najpierw rozpoczęty dzień malowaniem :) został juz tylko jeden kolor dwie warstwy wiec jak będzie gotowy to wrzucę fotkę bo na razie nie ma efektu ;) zdążę przed powrotem męża
Będzie miał więcej niespodzianek bo całkiem z niemałą zadzwonili do mnie wczoraj z firmy co nam robi 2 szafki na wymiar ze juz są gotowe a miały być za dwa tygodnie .. wiec właśnie je montuja:)

Co do zusu.. dopiero chwile temu dodzwobilam się do osoby co to wie o co w tym wszystkim bajzlu chodzi (bozienko musiałam dzwonić bo nie podlega ra sprawa pod oddział w Sączu )

Wiec wynikła pomyłka nie mi wysłali ren dokument tylko przychodni gdzie chodzę do lekarza a mi mieli wysłać tylko do wiadomości informacje ze tańcu dostali a zamiast to ktoś omyłkowo wystosował odrębne pismo do mnie.. teraz prubuje się dodzwonić do przychodni czy oni napewno dostali ale się nie mogę dodzwonić ale i tak pewnie mi się wypłata przesunie.. ech

Do tego ta pogoda ..porażka wszystkiego się odechciewa..

Wczoraj usne łam o 20 odziwo wiec nie brałam udziału w rozmowie ale dziękuję za troskę:*

Swieczuszka dla naszych słoneczekspertów
(*)

Moja tez daje po garach;) ale moja tez jest głową w dół wiec ni3 jest to póki co bolesne :) co do siary to bozienko ma fb w lutówkach kilka dziewczyn pisało juz z 1-2 wstecz o siarze. W tedy było to dla mnie strasznie wcześnie ale teraz u ciebie mnie to nie dziwi Bozienka w końcu to już 6 miesiąc a sprawa j3st jak wszystko inne indywidualna

reklama
Mój to nie wiem jak jest ostatnio był główka w dół i to by się zgadzało bo kopie do góry ;-) a ze pewnie w dalszym ciągu jest starszy to i mocniej juz czuje ;-) Kropek no tak właśnie spojrzałam na apke i pokazała 26 tydzien i 3 trymestr ;-) 105 dni do porodu ;-) obym chociaż dotrwala do połowy stycznia ;-) boje się ze znowu urodze wczesniej

Ostatnia edycja:
U mnie też pracowicie troche się zmusiłam. Ciasto w piekarniku obiad kończe mieszkanie ogarnięte.

Moja mała dzisiaj troche mniej aktywna może dlatego że nie odpoczywam za wiele. Ale lubi mój pęcherz chociaż wczoraj już wyrzej urzędowała.

Bozienko troche współczuje już z tą siarą nienawidziłam tego w poprzednich ciążach wkładki obowiązkowe

Bozienka Kr0pek M@linka współczuję sytuacji z ZUSem, mi wypłaca pracodawca i nie ma żadnego problemu

Kr0pek cudeńka robisz ze szmatek widzę że razem z Aschlee swoje talenta odkryłyście:-)

Aschlee mam nadzieję że reszta wyników będzie oki

Próbuję nadrobić zaległości bo ostatnio zalatane dni mieliśmy. Mój juz wyjechał więc znów sama ale dużo nam się udało załatwic a najważniejsze to ślub:-) Więc za 3tyg mały kameralny dla rodzicow, obrączki zamówione:) Moje ciuchy chyba też się kurczą ale w biuście hehe przymierzałam moje na ślub i nie mogłam ściągnąć, musiałam najpierw biustonosza sie pozbyc i mój mnie oswobadzał no masakra hehe
Teraz zamuliłam się napoleonką tak na osłodę rozłąki ech....

**** dla Naszych Aniołków

reklama
Do góry