reklama
chocolatequa
Fanka BB :)
U mnie dzis dluuuugi dzien, najpierw mialysmy z mężem jechać do Warszawy ale w końcu zostalysmy, poszłyśmy do babci bo miała imieniny, dojechał mąż, poszliśmy na miasto polazic po sklepach, później do lekarza, poczta, zakupy spożywcze, do tego obiad, prania itp. Dopiero córka padła, a ja usiadłam. Padam
A teraz hit:
Mama podwiozla mnie do lekarza, wyszlam z samochodu trzymając jej torbę a ona odjechala poszłam na wizytę i mówię do położnej ze zostawię jej ta torbę i swoją bo jak wejdę tylko ze swoją to zapomnę tej drugiej i będzie trzeba po nią wracać
Posmiali się wszyscy a mama dojechala do garażu i zawrocila
A teraz hit:
Mama podwiozla mnie do lekarza, wyszlam z samochodu trzymając jej torbę a ona odjechala poszłam na wizytę i mówię do położnej ze zostawię jej ta torbę i swoją bo jak wejdę tylko ze swoją to zapomnę tej drugiej i będzie trzeba po nią wracać
Posmiali się wszyscy a mama dojechala do garażu i zawrocila
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Oj dziewczyny, malutko nas tutaj ;-)
chocolatequa
Albo nie
Bozienka24
Heh ja napisałam i zasnelam ;-) padam jak mucha wczoraj :-) mało się coś budziłam w nocy wiec w miarę wyspana jestem ;-) albo tylko tak mi się wydaje bo jeszcze śpię ;-)
Bozienka24
Ale cieplutko zapowiada się dzisiaj ciepły dzień :-) słoneczko :-) przyjemnie :-)
Chyba faktycznie będzie ciepło bo juz 14 stopni i jakieś takie światło nie ponure ja jeszcze w łóżeczku psa tylko wypuściłam bo się domagał i delektuje się kopniakami lili młoda leci na dwie nogi chyba bo mi się podnosi brzuch j3dnoczesnie w dwóch miejscach oddalonych o kilka centymetrów
Miłego dnia dziewczynki
Miłego dnia dziewczynki
reklama
Bozienka24
Kropeczku na polu jest bardzo przyjemnie :-)