reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja dostaje z zusu bez problemu - poki co. Co prawda kasa przychodzi nie za pelny miesiac tylko czesciami, ale przychodzi.

kr0pek - wspolczuje problemow z zusem, daj znac czy cos zalatwilas dzisiaj

Ja pierdziele co się z tym zusem dzieje kropek idź tam bo przez tel nic nie załatwisz a odnośnie zwolnień kolejek nie ma
Teraz doczytałam ze Ty malinka tez się z nimi kurde męczysz co oni od nas biednych ciężarnych chcą :-( dziewczyny szybkich załatwienia z nimi mi już 3 zwolnienia ponad 30 dniowe trzymają i maja jeszcze jakieś 3 tygodnie na to bo kontrola trwa do 60 dni ehhh plus kolejne 30 dni na wypłacenie :-(

Melduje się :-) wczoraj miałam transport nagły do Wadowic wróciłam o 1 w nocy mały mnie większość drogi kopał i wkładał coś pod rzebra nie przyjemne to było jak się położyłam w łóżku to myślałam że mi brzuch wyskoczy ;-) wstałam o 5 i na pełnych obrotach ledwo juz żyje dopiero siadłam i pije kawę :-)

Czesc kobietki ja wypilam ta wstretna glukoze bleeeee a teraz leze pod ktg i czyms co sprawdza skurcze... Potem jeszcze krew na toxo i cytomegalie.No i zelazo spadlo bardzo...wiec kolejne tabletki

reklama
Do góry