Laski, dajcie spokoj. Po co sie klocic i obrazac, mamy sie tu wspierac. Jak ktos nie chce krytyki, to nie powinien sie wywnetrzniac na forum. Ja tez nie robilam jeszcze krzywej cukrowej, w pon ide na wizyte i dopiero zapytam gina, bo wczesniej nic nie mowil.
reklama
No bez kitu :/ odkąd wrocilam do pracy pare lat temu nie mialam ani jednego dnia l4, ani jednego dnia opieki, wiec teraz kiedy zle znosze ciążę mam prawo do skorzystania z l4 i glupia jest gadka ze ktos taki wyludza kase z zusu :/
Ja mam robic 15.09 i szczerze troche sie boje picia tego bleee no ale coz jak mus to mus.
Jak chodzi o prace to ja aktualnie tez nie pracuje bo po prostu nie bardzo sobie wyobrazam w swoim zawodzie latac z brzuchem
Kazdy wie co dla niego i jego rodziny najlepsze wiec nie ma sie co klocic a tez jak ktos sie zle czuje czy ma ciaze zagrozona od poczatku nie moze ryzykowac utrata dziecka czy przedwczesnym porodem...bo logiczne ze Dzieciatko najwazniejsze.
Jak chodzi o prace to ja aktualnie tez nie pracuje bo po prostu nie bardzo sobie wyobrazam w swoim zawodzie latac z brzuchem
Kazdy wie co dla niego i jego rodziny najlepsze wiec nie ma sie co klocic a tez jak ktos sie zle czuje czy ma ciaze zagrozona od poczatku nie moze ryzykowac utrata dziecka czy przedwczesnym porodem...bo logiczne ze Dzieciatko najwazniejsze.
Ostatnia edycja:
Bozienka24
Fanka BB :)
Olcia Nina ładne :-) hehe miałam koleżankę Milene i powiem Ci ze Franca z niej była ;-) Umnie naszczęście zostało przy Alexie i juz nie zmieniamy jak juz syn mówi o braciszka Alex tak musi zostać :-)
margarita888
Fanka BB :)
Olcia u mnie byłaby Laura gdyby była dziewczynka :-)
Dziewczyny, odpowiadanie ząb za ząb jest trochę nie fajne. Jest taka złota zasada żyj i daj żyć innym i od razu mniej nerwów :-)
Dziewczyny, odpowiadanie ząb za ząb jest trochę nie fajne. Jest taka złota zasada żyj i daj żyć innym i od razu mniej nerwów :-)
reklama
U mnie jest tak ze oboje chcielismy Laure, ale... nie wiem czy mnie zrozumiecie, ale jak juz sie okazalo ze to dziewczynka, to poczułam ze absolutnie nie jest to Laura tylko właśnie Maja a Nina przyszla mi do glowy pozniej