reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Bozienka u mnie na szczescie nie bylo potrzeby jeszcze brac zadnego antybiotyku.Mam nadzieje ze tak zostanie bo jakis katar brzydki mi sie zaczyna i glowa troche boli :/ na razie wcinam czosnek,pije miod i wode z cytrynka i zobaczymy

Bozienka to moze wez jednak ten antybiotyk.Ja z corka w ciazy dwa razy musialam brac na zapalenie gornych drog oddechowych raz amotax a raz duomox :tak: oba pomogly dosc szybko.Albo idz do ogolnego i kloc sie ze ma byc amoksycylina albo duomox bo one sa bezpieczne w ciazy i peofilaktycznie poprosilabym o oslone

Ostatnia edycja:
O rety....co tu się dzieje :szok:

U mnie noc paskudna. Na bank mnie dopadło,ale nie jakoś bardzo. Było mi niedobrze okrutnie. Bolał mnie strasznie brzuch i głowa. Nie szarpalo mnie jednak....nie wiem co gorsze....wczoraj nic prawie nie jadłam i teraz wcale nie mam jakiś chęci na jedzenie....straszne. Mam nadzieję, że to minie.

Dziękuję Wam kochane za troskę :**

Uzupełniłam tabelkę płci. Jak coś komuś jeszcze to piszcie.

Jeju a ja odrana nerwy chłopaki się kłucą biją masakra zaraz ich po ścianach poustawiam kur.. m.ć że tak powiem i oczywiście sama z tym jestem bo meża nie ma ci prawda przez telefon prubował to ogarnąć masakra

Jadzka umnie to samo córa zaczyna z synem picy o wszystko i tak myślę że albo ja coś bierze albo przesilenie jesienne bo to juz któryś dzień z rzędu wczoraj przechodziła siebie dosłownie

Ja tez sie wkurzylam na syna bo probuje trenować z nim czytanie, ale on choc zdolny to leń i jak na robić cokolwiek poza zabawa, bajkami czy graniem to juz jeczenie, łzy i w ogole masakra

reklama
Olcia ja swojemu kupiłam książkę z zaznaczonymi sylabami i od tej pory polubił czytanie :-) książka chyba 14 zł kosztuje .
Jadę dziewczyny do lekarza trzymać kciuki żeby było wszystko ok

Do góry