reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Carolajna każdy ma swoje zdanie i każdy ma prawo do wypowiedzi czy się to komuś podoba czy nie . Zdanie o tobie mam takie jakie sobie sama wyrobiłas nie będę się klucic bo jest mi to nie potrzebne dla mnie ważniejszy jest spokój i jak naj mniej nerwów dziecko to wszystko czuje. A jeszcze tak dodam że wiem co to jest firma i inne obowiązki związane z nią bo też posiadałam firmę ale są rzeczy ważne i ważniejsze i nie zrozumie tego co np napisałaś wczoraj. A ciuszki kupuj sobie ile chcesz jakie chce i naprawdę mam to gdzieś probowalysmy ci z choco wyjaśnić tylko odnośnie wielkości ty się obraziłas bo ktoś Ci zwrócił uwagę na początku pisania na forum tak samo było obraziłas się i nie odzywalas nie wolno Ci zwrócić uwagi ani wyrazić swojego zdania bo obraża odrazu.

reklama
To, że nie chce dyskutować na jakiś temat NIE oznacza, że się obrażam. Wolę odpuścić i taki sam zamiar mam teraz.
Firma a 2 restauracje plus firma to zupełnie co innego. Uwierz mi bo firmę swoją prowadzę od 2010 roku i różnica jest tak kolosalna jak chłopiec i dziewczynka.
Myśl co chcesz i mów co chcesz, absolutnie nie mam nic do tego.

Zuzanka kciuki za wizytę na pewno będzie wszystko dobrze a Szkrab pokarze się w całej okazałości. Tak fajnie mówić do brzucha po imieniu:-)

Leniwej soboty kobietki, ja wypiłam mleko z czosnkiemi walczę żeby pawika nie puścić ech... życie jest piękne:-D

PIP miałam nasłany i przeszłam super. W drugim lokalu PIP nasłany przez pracowników, których wylano jak ja przejmowałam restaurację.
Sanepid planowany do stałego pozwolenia i niby wiesz, że wszystko ok to i tak stres jest :(

Carola tez chyba zapomniala ze skoro obnaza sie ze swojego zycia w takim miejscu jak forum to ludzie ktorzy sa jego uzytkownikami maja prawo wyrazic na ten temat swoje zdanie. Jesli sobie tego nie zyczysz to nie pisz o sobie, swoim zyciu itp.
Poza tym nie skoro piszesz zeby cos Ci zrobic zebys juz nie wydawala pieniedzy to ja to rozumiem jako apel z wolaniem o pomoc. A jak ktos napisze co o tym czy innym na Twoj temat mysli to od razu uwazasz ze sie Tobie dowala. My Ci nie zazdroscimy uwierz, a wrecz wspolczujemy ze wszystko kreci sie wokol pieniadza.
I to chyba tyle z mojej strony.

Ok dziewczyny, widzę, że moja obecność tu dla większości jest problemem.
Jak ktoś chce podtrzymać znajomość to zapraszam na Facebooka.
Wszystkim życzę co najlepsze.

reklama
Do góry