reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Od rana latam. Mąż pojechał do drugiego lokalu. Ja odwiozłam małą do szkoły, pojechałam po drobne zakupy i do pracy.
Potem do domu, psa do fryzjera, kota do weterynarza, znowu do domu z kotem.
Potem zakupy do pracy i dopiero teraz usiadłam z herbatą, ledwom żywa a nie ma nawet 12 !!!

No wlasnie te rozmiary sa n ie rowne, bo z tabeli ro zamiarów co chce zamowic podnie wynika ze mam rozmiar miedzy m a l , wiec nie wiem ktore brac , z drugiej str zawsze nosil am m alejak mierze spodnie z przed ciazy to sie zapne ale cina mnie:-(

No mnie dzis tez pobolewaja biodra i to ta ze ledlo chodze , az promieniuje w okolice nerek , normale to jest?
Juz nie wspomne o tych wiezadlach ktore naciagaja sie jak glupie

Wizytę mam u giną w piątek to zapytam,nie dzwonię bo już ki głupio on myśli pewnie że ją jakąś wariatka przewrazliwiona jestem.Jak mnie podbrzusza bolało w ok 12-15 tydzień i zadzwoniłam to ki powiedział że dopóki nie leze na luzku nie zwijam się z bólu.nie ma skurczy.ani plamien.krwawien.to tak ma być wszystko się rozciąga,dlatego pytałam was czy też tak macie.ho nie bolało mnie już od jakiś 4 tyg a od wczoraj coś pobolewa.

kingula116 wydaje mi się, że normalne. Mnie od trzech dni boli w okolicach pępka... Taki piekący, rociągający ból;/ a wczoraj na wizycie lekarz mówił, że Dzidzia na wysokości pępka jest, więc to pewnie to, oby...:)

Hej kobietki, mnie dziś też jakoś ciągnie brzuch. Zaraz na polowanie do lumpka idę, może coś znajdę, jakas spódnica ciążowa by się przydała. Spodni mam 2 pary, te z h§m rozmiar 42, bardzo zawyżone te ich rozmiary. Zamówiłam jeszcze 2 pary legginsów na allegro, bo już jedne mam i zadowolona jestem. Na szczęście bluzki lubię oversize i te sprzed ciąży pasują :-) Mam za to ten sam problem co Carolajna - buty, wszystkie mnie cisną :-(

reklama
CAROLAJNA ja juz bol wzgorka przezylam teraz te biodra.

LADY z. Tym pepkiem to chyba norma bo on mnie piecze swedzi i boli i od pepka ciagnie bol w bok brzuchawiec tak chyb a ma byc
KINGULA a co do tego co mowisz ja mam tak bardzo czesto

Do góry