reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

A ja nie lubię września ;-) młody mi zawsze robi problemy z wstawaniem wiec od rana nerwy ;-) nie chce mu się wstawać ani iść ani uczyć wiec problemy są ;-)

reklama
kr0pek - mnie tez meczy zgaga, najlepiej pomaga mi herbatka ze swiezego imbiru, to samo na mdlosci sobie robilam. No i unikam czekolady, bo po czeko czuje sie fatalnie.

Bozienka - zadnych zascianek nie mam, zadnych dziwnych polaczen smakowych. Podobnie z corka bylo. Jak czytam te Wasze polaczenia.... ;-D

Malinka - swietne wiesci, pomysl ze juz niedlugo bedziesz w domu

Magda - przesylam dobre fluidy! Wiem, ze kazda musi sie sama uporac ze swoimi upiorami...

Choco - mi gin kazal przyniesc stare badania z grupa krwi i to wpial do karty ciazy

Carolajna - dzieki za info dot fotelika. Maz mnie uswiadomil, ze mamy jeszcze fotelik po corce (a bylam pewna, ze sprzedalismy), wiec nie potrzebuje jednak

Ja jestem zadowolona, ze juz wrzesien. Cora i tak ostatnio wstaje o 6, wiec w stawaniu nie ma roznicy. Poszla chetnie do zerowki, a ja mam kilka godzin dla siebie ;-)

I juz po rozpoczęciu :-) córa rozplakala się bo ona chce iść do szkoły musze poszukać jakiegoś przedszkola ehhh syn oczywiście nie zadowolony .... ale to norma ;-)

Skwar u nas nie ziemski godzina 10:30 a tu już prawie 29 w cieniu masakra

Ja dopiero jutro wracam do pracy w szkole, dzisiaj maja tzw inset day wiec ja bym nie miala nic do roboty. Nie wiem jak wytrzymam z trzema pracami masakra jakas bedzie bo sie bardzo szybko mecze. A i bedzie mi brakowac czasu z Alexem, za szybko te wakacje zlecialy. A teraz byle do przerwy w pazdzierniku.

Dziwnych zachcianek nie mam, tylko jedyne co to bym jadla pomidorki na okraglo. Zgadnijcie co dzis na obiad? :D zupka pomidorowa :D

Zgaga mnie (odpukac) nie meczy i nie meczyla ja nawet nie wiem co to zgaga.

Wyciagnelam wczoraj detektor ale nic nie slyszlam, jeszcze pewnie za wczesnie. Za tydzien w piatek ide do poloznej wiec zobczymy.

Bozienka mi to mówisz ?? Rozpływam się i wiesz o której ma być dziś poniżej 30 stopni? O 21 hahaha :) ja do 10 obcinalam trawę przy płocie co mi wczoraj kosiarka nie chwyciła ale mam już dość wiec wsiadam w mój Mobil z klima i coś będę załatwiać hehehe uwielbiam w największy upal siedzieć sobie w chłodku w aucie :)

Ja zgage też w ciąży poznałam ale pierwszej. Teraz się pojawia ale nieraz.

Zjadłam jajecznice z pomidorami teraz kawka i trzeba chaupe ogarnąć ns szczęście nie musze obiadu robić :D

reklama
Cześć dziewczyny :-)

My rok szkolny rozpoczynamy jutro. Synka nie puszcze jeszcze,bo on zaczyna o 13 po południu sesje,a ja będę u lekarza w tym czasie. Pójdzie od poniedziałku.

Nie mam pomysłu na obiad. Coś na szybko....jakieś pomysły macie? :-)

Do góry