reklama
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
To połowa raczej minie jak skonczycie 20. :-) U mnie za 3 tygodnie i 2 dni
Jadźka
mama 2 synów
Ja lerze przed wiatrakiem wstaje coś zrobie i dalej leżakuje.
Jutro mam fryzjera juhu bo już patrzeć nie moge
Jutro mam fryzjera juhu bo już patrzeć nie moge
Carolajna32
Fanka BB :)
A ja na drugi obiadek pojecgałam
Bozienka24
Magda zaczynam 20 chodziło mi ze będę w 20 i połowa za nami a faktycznie jak czytam teraz to wyszło jak bym zaczynała 21 ;-) mój mózg dzisiaj nie pracuje ;-) wsumie jak juz od 19 tygodni ;-)
Bo idąc waszym tokiem myślenia jak teraz jestem w 18 t 5 d to znaczy ze jestem w 19 tak ?? Czyli jak będę w 19 tygodniu i np 2 dniu to będzie 20 tydzien ???
Bo idąc waszym tokiem myślenia jak teraz jestem w 18 t 5 d to znaczy ze jestem w 19 tak ?? Czyli jak będę w 19 tygodniu i np 2 dniu to będzie 20 tydzien ???
Bozienka24
Kropek haha no to ten hmm nalewka nie możemy ehh poczekamy do lutego i będą 2 okazję ;-)
Magda_z_uk
Po pierwsze MAMA ;)
Nie no Bozienko, ja po prostu tak sobie pomyślałam,że jakoś szybko, bo mój termin jest raptem na 12 lutego, a połowa minie za ponad 3 tygodnie. I tak mi coś nie pasowało :-) Teraz jesteś w 19 tc. Za 2 dni zaczniesz 20 :-)
Bozienka24
Hehe Magda no ale wiesz 20 to już raka połowa wsumie ;-) i dlatego tak napisałam :-)
Carolajna32
Puchną mi kostki, bardzo. Jedna wręcz boli. Co na to? Wizytę mam dopiero w piątek
reklama
Jadźka
mama 2 synów
Carolajna spróbuj pomoczyć nogi w chłodnej wodzie albo kopyta wyżej ułożyć i z tego co pamiętam to lekarza sól każe wykluczyć z diety