reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jezusie to jest koszmar ..... auto mi nie pali i musiałam załatwiać wszystko na nogach :-( wyszłam po 11 wróciłam teraz ciągłam dzieciaki za sobą innego wyjścia nie miałam w drodze powrotnej juz musiałam taxi wracać bo ani ja ani dzieci nie były wstanie juz iść a teraz leżę i nic nie robie .
Kropek nawet nie mów przecież ja do 21 oszaleje juz 2 razy mi się ciemno zrobiło przed oczami musiałam usiąść bo by się to źle skończyło nie dla mnie takie chodzenie .
Carolajna poddać a ze czemu ? Nie zrozumiałam troszkę ;-) no to odpoczywam nie wychodzę nigdzie nawet do sklepu będę męża ścigać ;-) a wsumie jie musze bo jak by mógł to by do WC za mnie chodził ;-)

Bozienko to ja tak mam przez cały rok szkolny. Do szkoły 45 minut na nogach w jedna stronę. Takich kursów 6 niezależnie od pogody. Juz się boję tego roku szkolnego :baffled:

Bozienka a bo napisałaś, że mała nie chce do szkoły, płakała i poszukasz przedszkola.... to chyba ja źle zrozumiałam bo wychodzi na to, że nie dla niej?
Ja właśnie ogarnęłam temat lektur, wszystkie zamówiłam.

Magda współczuję ja po dzisiejszym dniu mam dość naszczęście syn szkole ma po drogiej stronie ulicy :-) wiec nie mam z tym problemu ale wszystko inne musze załatwiać na drugim końcu miasta ;-)

Carolajna nie mała chce do szkoły tylko musi czekać jeszcze pół roku przyjęli by ją jak by miała 4 latka a ma 3.5 i bidusia płakała a przedszkola musze poszukać jak chce iść to trzeba korzystać ;-)

reklama
Do góry