reklama
kati29
Fanka BB :)
Część dziewczyny widzę że większość po przejasciach. Znam ten temat. Tyle że z sytuacja podobna do Madisoni, narazie kłopotów nie mam. Choć od poczatku odbija się to na moim obecnyn związku. Ach czasu się nie cofnie.
Bozienka kurcze współczuję, tych niepotrzbnych nerwów z byłym.
Madisoni myślę, koleżanka coś pomyliła, może te 10 cm to wielkość całego pęcherzyka( w sumie to chyba już błony płodowe) U mnie dzidzia jest o tydzień mniejsza jak z teraminu OM
Bozienka kurcze współczuję, tych niepotrzbnych nerwów z byłym.
Madisoni myślę, koleżanka coś pomyliła, może te 10 cm to wielkość całego pęcherzyka( w sumie to chyba już błony płodowe) U mnie dzidzia jest o tydzień mniejsza jak z teraminu OM
gwiazdeczka88
Caro tez taki chcialam slub i bylo idealnie
Madisoni kolezanka nie jest lekarzem, Ty sie sluchaj lekarzy jesli mowia ze wszystko jest ok to znaczy, ze jest ok. Nie porownuj sie z kolezankami bo to bez sensu.
Tinia na szczescie (odpukac) Alex sam zasypia i ma dwie drzemki w dniu a i tak czasem jestem totalnie wykonczona dzis zdarzylismy byc w miescie bo musialam okulary odebrac, zrobic zakupy i zapomnialam wyciagnac kase na parking pod szpitalem zebym miala to teraz poszlismy do sklepu zajelo nam to 30 min masakra
Madisoni kolezanka nie jest lekarzem, Ty sie sluchaj lekarzy jesli mowia ze wszystko jest ok to znaczy, ze jest ok. Nie porownuj sie z kolezankami bo to bez sensu.
Tinia na szczescie (odpukac) Alex sam zasypia i ma dwie drzemki w dniu a i tak czasem jestem totalnie wykonczona dzis zdarzylismy byc w miescie bo musialam okulary odebrac, zrobic zakupy i zapomnialam wyciagnac kase na parking pod szpitalem zebym miala to teraz poszlismy do sklepu zajelo nam to 30 min masakra
Bozienka24
Madison koleżance hmm ja ostatni okres miałam w kwietniu w maju zaszlam w ciaze wiec musiała by jakoś na początku maja się z mężem pożegnać ;-)
kati29
Oj dzisiaj strasznie ciężki dzień jestem potfornie zmęczona, jest mi slabo i wogóle psychicznie też nie najlepiej.. ledwie w pracy wytrzymalam, oh tak bym się troszkę przespala ale mój młodszy mi nie da..
kati29
Madisoni dobre to co budzi śpiące dzieci
Bozienka24
reklama
kati29
Madisoni super pomysł, kwiaty by postaly ze dwa dni, a tak to bedzie fajna pamiątka