W ogóle się nie stresuję. Wg usg mój maluch też jest większy. Raczej wydawało mi się, że koleżanki córcia jest jakimś gigantem, bo szczerze nie znam przypadku, żeby w okolicach 11 tygodnia dziecko miało długość 10 cm.
reklama
Bozienka24
Fanka BB :)
Gwiazdeczka trzymam kciuki :-)
Carolajna32
Mój wg usg jest raz w terminie OM a raz 2 dni mniejszy... więc wiecie...
A teraz to już nasze maluchy rosną każde w swoim tempie
A teraz to już nasze maluchy rosną każde w swoim tempie
Carolajna32
Jak 100%...? Chyba ja czegoś nie rozumiem. ..
Bozienka24
Carolajna Madison pisze ze koleżanki dziecko w 11 tygodniu ma 10 cm a to znacznie więcej niż powinno być przynajmniej ja to tak zrozumiałam aż sprawdzilam ile powinno mieć w tym tygodniu no i faktycznie jest większe o drugie tyle
Carolajna32
Ale z daleka widać, że coś się kupy nie trzyma skoro zaszła niby 4 tyg wcześniej a termin porodu ma tylko 9 dni wcześniej? Laska coś naśmądaczyła
Bozienka24
Carolajna może się jej wszystko pomieszało teoretycznie mam termin dzień wcześniej albo 13 dni wcześniej ;-) hehe albo 2 dni później ;-) umnie w 12 tygodniu miał 6.5 cm wiec coś jest nie tak
Gwiazdeczka, radosnego podglądania :-) i faktycznie, tydzień różnicy w zasadzie. Ja z kolei już padam z nóg, spacerozakupy mnie wykończyły, bo droga powrotna do domu jest pod górkę... i jeszcze 40 minut usypiałam młodego, bo drań już sam nie chce zasypiać ;-p. ale dajemy radę, jakoś trzeba. Obiadek dla mnie się gotuje a od 17 mężuś w domu, hurra! :-)
Dziewczyny współczuję byłych. Najważniejsze jednak by ci obecni byli OK. ;-)
Dziewczyny współczuję byłych. Najważniejsze jednak by ci obecni byli OK. ;-)
reklama
Bozienka komu się pomieszało? Mnie czy koleżance? Bo ja dziś wróciłam do rozmowy z nią na FB. Myślałam, że ja coś źle odczytałam, ale jednak dobrze. Dodam, że koleżanka od kwietnia nie mieszka z mężem, a podobno zdarzył im się jeden raz na pożegnanie. Może tutaj jest pies pogrzebany, chociaż daleka jestem od osądzania kogokolwiek bezpodstawnie.