reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Hej. Miałam lekko intensywny dzień, ciut w pracy, potem spacer z obiadem, zakupy (znowu obkupiłam malucha). Od 17 w domu, leżę i jem. Szukam ekipy remontowej i wybrałam młodej meble bo w tym roku nie zdążymy się wyprowadzić więc trzeba ogarnąć temat dalszego mieszkania tutaj jeszcze ok kilku miesięcy do roku :(
Wystawiam jeszcze teraźniejsze meble na sprzedaż.
Posłuchałam maleństwa przez detektor, poczułam je przy okazji i od razu świat jest piękniejszy.
Teraz przerwa na film i spać, jutro znowu muszę iść do pracy.

Anit ja poczułam nie wiem dwa tygodnie temu i od tej pory cisza wiec juz bym wolała nic nie czuć i poczekać na systematycznie się powtarzające ale co mam zrobić, dobrze że na detektorze słyszę ze serduszko zasuwa:)

Bozienka jak się ma firmę to nie da się leżeć 7 dni w tygodniu :(
Miałam PIP u siebie i muszę ogarnąć dokumentację, jeszcze chwila zawirowań. Poza tym odpoczywam ile mogę. Z domu wyszłam o 13, wcześniej leżałam. Od 17 znowu leżę. Większość rzeczy robię zupełnie bez wysiłku :)

Kropek a słyszysz na detektorze jak się rusza ?? Hehe potwierdzam przechodziłam przez to co kropek tez czułam potem nie potem znowu od jakiś 3 dni czuje codziennie :-) raz mocniej raz słabiej raz w dzień raz jak się położę ;-) ale jest

Według OM 14 tydz. 2 dni ale według usg 15 i 4 dni. W pierwszej ciąży jeśli dobrze pamiętam to było między 20 - 21 tyg. W drugiej w 18 tyg. Wiec chyba mam czas. A w dodatku na ostatnim usg moja ginekolog powiedziała że dziecko jest bardzo spokojne. ( nie wiem czy się martwić z tego powodu czy cieszyć ).

reklama
Kropek :-) hehe fajne takie .carolajna nie zmienia to faktu ze masz lezec :-)

Anit :-) moje na usg były też spokojne w 9 t tylko ruchliwe potem leżało sobie spokojnie ;-) teraz wygląda na ruchliwe ;-) zobaczę we wtorek :-D juz się doczekać nie mogę jutro z rana na badania jakoś dzień przeleci i wtorek będzie najdłuższy ;-) do 15 będzie się ciaglo ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry