reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Kropek hmm w poprzedniej ciąży oznaczało to umnie skracanie się szyjki ale to bylo na późniejszym etapie ciąży. Kochana twardy to ja też mam ale czasami robi się jak skała i mam takie głupie uczucie nie boli jakoś tylko bardziej przeszkadza jak zaczyna puszczać to zaczynają krzyże boleć.

Ja dzisiaj tez mam twardy i jakby urósł przed 2 dni tyle co przez pozostałe 14 tyg. Może to jest spowodowane tym że wczoraj i dzisiaj miałam super apetyt i tak się objadłam jak nigdy dotąd. Takiego smaku mi narobiłyście na żurek i gołąbki że zjadłam dzisiaj wszystko. A wczoraj pyszny makaron w sosie serowo śmietanowym z kurczakiem, pycha. Jeśli mi apetyt wrócił na dobre to będę musiała zacząć się ograniczać.

Anita :-) jedz i rośnij tylko z głową ;-) ja miałam dzisiaj smaka na chleb z szynką i pomidorem jak nigdy :-) i herbatę jak nie piłam dużo tak dzisiaj chyba nadrobilam za wszystkie czasy ;-)

reklama
Do góry