reklama
gwiazdeczka88
Fanka BB :)
A ja teraz mam faze na ogorki kiszone i kapuste kiszona i kanapki zapiekane z serem i szynka. Reszta mi nie potrzebna. Ale ogorki to hurtowo
Ja tez ostatnio mam smaka na kwasne. Na slodycze nie moge patrzec, wystarczy, ze zjem jednego cukierka czekoladowego i juz mi licho. Za to wszystko w occie na kilogramy :-)
Magda - dopiero po porodzie poznalam plec. Przeczuc raczej nie mialam, wszyscy mowili, ze chlopak bedzie, a wyskoczyla dziewczynka :-) zreszta nie wierze, w te zgadywanki z ksztaltu brzucha itp
Super, ze masz dobre wyniki pappa. A jakie ryzyko Ci wyszlo? Ja mam 1:900 ZD i ide na konsultacje z genetykiem, bo to srednie ryzyko, niskie jest od 1:1000.
Aschlee - super, ze z dzieckiem wszystko ok. Wiem, ze ciezko jest lezec (na poczatku lezalam), ale mus to mus...
margarita888 - na zatoki dobry jest sinupret (to jest ziolowy lek), ale ulotke bys musiala przejrzec czy w ciazy mozna
Magda - dopiero po porodzie poznalam plec. Przeczuc raczej nie mialam, wszyscy mowili, ze chlopak bedzie, a wyskoczyla dziewczynka :-) zreszta nie wierze, w te zgadywanki z ksztaltu brzucha itp
Super, ze masz dobre wyniki pappa. A jakie ryzyko Ci wyszlo? Ja mam 1:900 ZD i ide na konsultacje z genetykiem, bo to srednie ryzyko, niskie jest od 1:1000.
Aschlee - super, ze z dzieckiem wszystko ok. Wiem, ze ciezko jest lezec (na poczatku lezalam), ale mus to mus...
margarita888 - na zatoki dobry jest sinupret (to jest ziolowy lek), ale ulotke bys musiala przejrzec czy w ciazy mozna
Zatoki, Sinus Rinse
Home - Nos i Zatoki
Home - Nos i Zatoki
Dziewczyny a mi po prostu smutno. Moj maz powiedzial swoim dzieciom o ciąży. Totalny brak akceptacji. Jego corka powiedziala, ze nie rozumie I nigdy nie zrozumie.Syn wogole sie nie odzywa. Nie oczekiwalam wiwatow, ale wiem, ze mojemu mężowi jest bardzo przykro. To sa dorośli ludzie, maja swoje wlasne zycie z ktorego nikt ich nie rozlicza.
Z nietolerancja spotykam się czesto, ale po prostu boli jak jest tak blisko.
Z nietolerancja spotykam się czesto, ale po prostu boli jak jest tak blisko.
reklama