reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Anit domowy sposób na angiNe który w ciąży napewno ci nie zaszkodzi to płukanie gardła woda utlenioną nawet jak masz ropę zebrana to po kilku płukaniach ci zejdzie :)

Maegaritt kolejny sposób na zatoki to włożyć w ściereczke kapustę kiszona i obłożyć na czole np na noc ;) siostra tak zrobiła siostrzencowi bo gdzieś wyczytała i jak rano wstał to zaczął płakać ze stracił wzrok;) bo ropa mu dosłownie wyciekala kanalikami przy oczach;) ale siostra powtórzyła 2-3 razy i od kilku lat nie ma problemu :) zeszło wszystko:)

Bozienka no to korzystaj;)
Carolajna zazdroszczę smakołyków a odnośnie gołąbków to nie ma jak u mamusi także tez wczoraj się objadalam ;)

Ja nigdy gazowanego nie lubiłam a pije primavere bardzo mi smakuje i do tego mnooooostwo lodu ;)

A tak wogule to pozdrawiam was z Wiednia bo pojechaliśmy do brata w odwiedziny :)

reklama
Wow kropek ciekawy sposób na te zatoki, ale ja chyba wszystkiego już spróbuję, żeby się tego pozbyć. Miłego pobytu w Wiedniu :-)
Co do wody mineralnej to rozrabiam sobie nią soki, bo sok za słodki, a zwyklej wody nie lubię albo wody smakowe.

Kropek milego odpoczynku :-)
Korzystam korzystam :-) Wysprzatałam mieszkanie na cycus glancus ;-) maz się dziećmi zajął :-) hihihi i tyle korzyści będę miała :-D

reklama
Do góry