reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Dziewczyny znalazłam ,ja dopiero tym się wyleczyłam. mozna w ciązy stosowac, pisze na pudełku :) Dosyc długo to trwało, ale juz ok 5 lat i z zatokami spokój.
Emka stosujemy od 3 lat u córki i potwierdzam, nie ma nic lepszego! Super sprawa!

Dziewczyny a mi po prostu smutno. Moj maz powiedzial swoim dzieciom o ciąży. Totalny brak akceptacji. Jego corka powiedziala, ze nie rozumie I nigdy nie zrozumie.Syn wogole sie nie odzywa. Nie oczekiwalam wiwatow, ale wiem, ze mojemu mężowi jest bardzo przykro. To sa dorośli ludzie, maja swoje wlasne zycie z ktorego nikt ich nie rozlicza.
Z nietolerancja spotykam się czesto, ale po prostu boli jak jest tak blisko.
Solla a może czasu im trzeba?

Witam! Mam nadzieję, że jeszcze mnie przyjmiecie. Próbuję nadrobić, ale 600 stron to z deczka za dużo :-p. Mam termin na 9 lutego i oby udało się dotrwać (poprzedni poród w 30tc). Trzymajcię się dziewczyny ciepło! :-)
Witaj :)

Ja się dopiero wybudzam, nos zatkany, w nosie krew :( ; (
Bleeeeeh, nie cierpię takiego stanu ; (

reklama
Witam sie,

Jesli chodzi o krwawienia z nosa a ciąży to calkiem normalne i nie jest to koniec swiata.
W naszym stanie poszerzaja sie naczynia krwionosne, te w no sie rownież. A takze jest wiekszy przeplyw krwi.
To nie jest grozne, a jak kobieta w ciąży jest przeziebiona lub ma alergię to oczywiście zdarzają się jeszcze czesciej. Mi w poprzedniej ciąży też się zdarzały.
Hm nie ma co się nakrecac, wystarczy poczytać albo zapytać ginekologa.

reklama
Carolajna u mnie krew z nosa na porządku dziennym od czasu ciąży, mówiłam lekarzowi i to normalne z powodu kruchosci naczyń krwionośnych.
Dzięki dziewczyny zobaczę ten lek, jeśli można stosować w ciąży, to muszę sprawdzić, bo się wykoncze, spać w ogóle nie mogę.
Tiniaq witaj :-)
Solla współczuję tej sytuacji, wiem co czujesz, bo córka męża na początku udawała, że nie wie że jestem w ciąży i że w ogóle mnie nie ma. Teraz wróciła od siostry starszej, ktora chyba jej coś wytłumaczyla i nawet przywiozla body dla maluszka i poglaskala mój brzuch. Nie wiem ile to dobre potrwa, bo matka na pewno będzie przeciwko ją nastawiać, narazie jest ok.

Do góry