reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Witam wszystkich :-) tiniaq nie nadrabiaj ;-) nie wiem wogóle czy to jest możliwe ;-) podobne przejścia ja córkę urodziłam w 32 tc ale naszczęście jest dobrze. Choco jeszcze paręnaście tygodni przed nami i setki nakrecen ;-) hihihi i nic nie poradzisz :-D od popołudnia będę aktywna mąż jedzie wiec będę częściej :-)

reklama
Witam mamuśki ☺
Spędziliśmy wczoraj cały dzień nad morzem, było suuuuuper. Dzieciaki rozrabiały z dziećmi przyjaciółki. My baby poplotkowałyśmy a mężczyźni mieli swoje tematy. Pogoda nam dopisała, nawet się w cieniu opaliłam. Do domciu wróciliśmy po 22 nawet nie wiem kiedy ten dzień zlecił. Było mi to potrzebne po 5 tyg. siedzenia i leżenia.

Ostatnia edycja:
Carolajna mnie nakręca to samo :-). Od kilku lat walczę z zatokami, w ciąży niestety ta walka jest nierówna. Jak się ma katar 7 dni w tygodniu 24 godziny na dobę to trzeba się mocno starać, żeby nie oszalec.

Bozienka, dam radę, już 200 stron za mną o_O. Mąż wziął młodego na spacer a ja leżę i czytam. U nas z synkiem też w porządku, tylko wciąż czekamy aż zdecyduje się samotnie na dwóch wyruszyć zamiast na czterech. ;-P

Margarita no ja się nawalczyłam z córką, jeszcze czasami bakterie się uaktywnią i zaczyna się rzeźnia, na szczęście zawsze mam receptę na maść antybakteryjną i Sinus Rinse. A powiedz, robiłaś wymaz z nosa? Laryngolog Ci zlecał?

reklama
Carolajna nabiegalam się z tym po lekarzach, laryngolog wykrył tylko, że przegroda mi zarasta i wysłał do alergologa, który nic nie znalazł. Antybiotyki działają, ale ile można się faszerowac, przed ciążą brałam renopuren i było ok. Teraz spróbuję to do płukania co polecacie :-)

Do góry