reklama
Carolajna32
Fanka BB :)
Ojojojjjjj Aschlee! Nieźle!
U nas z grilla nici przez pogode więc zrobiłam spaghetti, teraz na kolacje zjadłam trochę owoców. Czekam aż dzieciaki pójdą spać i atakuje męża. 3m bez seksu!!!! Aaaa!!!!!! I właśnie dziś uświadomiłam sobie, że seks ma wiele oblicz, nie tylko to zakazane ,)
U nas z grilla nici przez pogode więc zrobiłam spaghetti, teraz na kolacje zjadłam trochę owoców. Czekam aż dzieciaki pójdą spać i atakuje męża. 3m bez seksu!!!! Aaaa!!!!!! I właśnie dziś uświadomiłam sobie, że seks ma wiele oblicz, nie tylko to zakazane ,)
margarita888
Carolajna hehe to i tak już jest gwiazda :-) Aschlee podziwiam smaki, ja właśnie zobaczyłam w tv tort z owocami i dużo bym za taki oddała ;-)
Carolajna32
Margarita mam szarlotkę
To ja na slodkie patrzec nie moge bleee.Do wszyszkiego musi byc cytrynka nawet do grochowki czy pieczarkowej.
Nawet bulki jak jem to pod wedlinke skrapiam cytrynka.W zasadzie to cytrynami moglabym sie teraz zywic tylko po wiekszej ilosci jezyk mnie bardzo szczypie :/
Nawet bulki jak jem to pod wedlinke skrapiam cytrynka.W zasadzie to cytrynami moglabym sie teraz zywic tylko po wiekszej ilosci jezyk mnie bardzo szczypie :/
Carolajna32
Aschlee czy to nie zaszkodzi? Nie za dużo czegoś będzie? Nie wiem więc zapytałabym lekarza
margarita888
Ja ostre, slone, słodkie raz na kilka dni w małych ilościach i owoce na kilogramy :-)
Carolajna32
Owoce jem hurtowo też. Słodkie rzadko i zawsze zagryzam słonym. Czekoladowe wszystko ble bo za czekoladowe. Najbardziej mi smakują zwykle kanapki i schabowe )
reklama
Carolajna32
To super