reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Gwiazdeczko u nas była zmiana pogody dziś w nocy i ja to bardzo odchorowałam. Teraz pada od południa i już czuję się lepiej. Ból głowy odpuścił po 15, tylko zaliczyłam mega spadek cukru. Także nie jesteś sama, ale oby jak najmniej takich dni :-)

Bozienko ale w przypadku maluszka, lepiej poczekać chwilkę dłużej, żeby mieć pewność,że to dziecko, a nie my ;-)

Madisoni ja kupuje ubranka już od usg w 10tc. Tak sobie obiecałam w tej ciąży ;-) Oczywiście bez szaleństw, ale jednak :-p I u mnie w H&M kupiłam wszystko w half price. Dowiedziałam się dopiero przy kasie. Uznałam,że to dobry znak :-)

reklama
Carolajna a może po prostu maluszek jest tak ułożony,że nie usłyszysz? Toć dopiero zaczynamy II trymestry ;-)

Bozienko ja tak tylko piszę po tym, co widze u siebie. Bo czasem mi łapie i jest niby ok, po czym spadać zaczyna i w końcu okazuje się,że to moje :-D

Ha! Zawzięta jestem! Mam go! Po prawej się schował ;) :)
Piękne puk puk, silne i głośne, tętno też wysokie.
Magda wcześniej wysłałam Ci na Face filmik teraz wrzucę drugi

Madzia no i dobrze że piszesz :-) ja też napisałam jak mierze z tetnem maluszka nie mam problemu zazwyczaj jest po lewej stronie (dzisiaj uciekł na prawa) i najpierw słyszę taki szum a jak pokombinuje to zaczynam słyszeć puk puk ..... i tak sobie słucham i słucham i zaczynam odmierząc 10 sek i x 6 i dalej sobie słucham :-) a każda wskazówka jest dobra ja się jie obrażam jak ktoś napisze ze coś robię nie tak ;-)

Magda ja też już kilka szt body kupiłam, kocyk. Co mi wpadnie w oko to nie mogę sobie odmówić. Tyle, że mało jest ubranek uniwersalnych, dlatego czekałam na potwierdzenie płci. Poza tym trochę rzeczy dostanę, więc czekam, żeby tylko uzupełnić to, co będzie brakowało.

No i warto pamiętać,że bliżej pachwin przebiegają głównie żyły i tętnice, więc tam najłatwiej złapać siebie :-)

Madisoni oj ciężko. Ja kupuję póki co tylko uniwersalne i wiem ile się trzeba nachodzić ;-)

Bozienko ja się oczytałam nim detektor kupiłam. I dobrze, bo jak np łapię siebie na wysokości 130 i to spada, to zawału bym dostała, gdybym nie była na to gotowa :-D

Carolajna pięknie bije!!! :-)

Hahah właśnie się bawiłam z dzidziusiem :-) ja pukłam 5 razy a on odpukal i tak kilka razy :-D nawet filmik nagralam jak mi się brzuszek poruszył w tym miejscu nie jakoś znacznie ale jak ktoś ma dobre oko to zobaczy :-D

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry