Dziewczyny a jak u Was z siusianiem...? ja latam znowu bardzo często, czasem kilka minut po tym jak wyjdę z wc już mi się chce... W poprzedniej ciąży pamiętam że latałam na początku i końcówce ciąży... Nie wiem czy to normalne na tym etapie?... Ostatnio miałam coś nie tak w wynikach moczu i boję się, że to jakaś infekcja...
gwiazdeczka ja też się zastanawiam jak to będzie z dwójką...moja już raczej noce przesypia ładnie ale też zdarza się że sie budzi no i zasypia tylko ze mną....nie wiem jak ja się rozdwoję
carolajna, Magda, zdrówka - oby nic się poważnego nie rozwinęło
emka jeszcze trochę i się wszystkiego dowiesz;-) zazdroszczę spania do 11-tej Ja też noc kiepską miałam ale o 7 moje dziecko zwarte i gotowe więc i ja wstać musiałam ;-)
gwiazdeczka ja też się zastanawiam jak to będzie z dwójką...moja już raczej noce przesypia ładnie ale też zdarza się że sie budzi no i zasypia tylko ze mną....nie wiem jak ja się rozdwoję
carolajna, Magda, zdrówka - oby nic się poważnego nie rozwinęło
emka jeszcze trochę i się wszystkiego dowiesz;-) zazdroszczę spania do 11-tej Ja też noc kiepską miałam ale o 7 moje dziecko zwarte i gotowe więc i ja wstać musiałam ;-)