reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Oglądałam filmiki i to co słyszę ja to macica. Serce dziecka inny dźwięk ma. No i tętno, skoczył tylko raz na 150 na chwilę w teraz 130 i mniej więc to nie dziecko

Witam Was. Czy na Was tez tak pogoda odzialowuje? Strasznie u mnie sennosc zaraz bol glowy zaraz wszytko ol zeby za chwile mi slabo bylo.. A w dzien mamy deszcz, slonce i upal, spadek temperatury... Masakra!!!

Poniewaz nie moge znalezc nic ciekawego w kinie to namowilam meza na rodzinny wypad. Mialam i tak jechac zalatwic paszport do Londynu wiec teraz chlopaki jada ze mna i spedzimy dzien na zwiedzaniu za dwa tygodnie :)

Tez wywolalam dzis zdjecia ponas 600.. A i tak byla ostra selekcja dwie godziny nad tym siedzialam! Ale wolr miec je na papierze mam nauczke jak zdjecia z 6ciu lat zaginely razem z wirusem na laptopie :( teraz wszystko zgrywam na pen driva a te ladniejsze drukuje.

Ja mojego detektora jeszcze nie wyciaglam mam rozowy z angel sound i boje sie ze jeszcze za wczesnie zeby maluszka wyczuc i bym sie tylko stresowala.

Przepraszam ze nie odnosze sie do kazdej z osobna ale pisze z pracy z telefonu i zle mi sie pisze.

Witam tez nowa mamusie!

Carolajna u mnie tętno dziecka ma np 168 i to od razu słychać wyraźne bum bum....Jak mam wartości 120-130, to zazwyczaj spadają i są moje i słyszy się je inaczej. Spokojnie. Dojdziesz do wprawy. Ja pierwszy raz szukałam 3 razy i za trzecim znalazłam po 45 minutach ;-) Teraz już od razu wiem, kiedy słyszę siebie, więc idę szukać gdzieś indziej :-)

Bozienko fajny też jest szum wód. A jak liczysz, to policz przez 15 sek i pomnóż razy 4 ;-)

Choco eee tam. Kwestia wprawy. Wiadomo,że na początku trzeba się nauczyć. Ja jestem zadowolona. Nawet jak słyszę siebie, to jest to fascynujące :-)

Madisoni zakupki z H&M ? Mam takie same, tylko nie wiem jeszcze co mam pod sercem :-) Śliczne są!

Magda_z_uk H&M :-) kupiłam za trzecim podejściem. Za pierwszym razem stwierdziłam, że jeszcze za wcześnie. Za drugim razem mąż marudził, że jeszcze jest czas na takie zakupy dopiero, jak się dziecko urodzi :szok: za trzecim razem już nie odpuściłam :-D było więcej takich cudów, ale czekam na przeceny :-)

reklama
Do góry