reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jejuu padam na twarz :/ wszystko mnie dzis wymeczylo, pogoda.. Najpierw leje i zimno za chwile upal i slonce za chwile znowu leje :/ bol glowy pewno przez ta pogode, bol plecow od nie wiadomo czego, synus jak to synus wszedzie go pelno ale jemu wybaczam :p :D, w pracy co chwile cos.. Teraz tylko szybki prysznic i do spania.. Chociaz nie zakupilam sobie ksiazke wiec pewno zaczne czytac. No to jak juz ponarzekalam to teraz moge Was nadrobic :) mam nadzieje, ze u Was lepiej dzis minal niz u mnie :)

Bozienko u mnie blizny blade jakie byly takie sa za to tez mam duzo takich zylek wszedzie na nogach, wyglada to okropnie. Ja na bol glowy biore paracetamol.
Ashlee trzymam kciuki, musi byc dobrze :*
Szogi zamiast nas nadrabiac to ciesz sie urlopem i mezem :) gdzie odpoczywacie?
Emka dla mnie ciaza w ogole nie jest sexy, tez mi sie tamte zdjecia nie podobaja. Chociaz musze przyznac, ze niektorym zazdroszcze tego, ze tak ladnie wygladaja, ja nic tylko puchne :/
Magda, Jadzka przepraszam z gory jesli Was uraze ale mnie sie w ogole usg 4d nie podobaja, dzidziusie wygladaja na nich jak male ufoludki i wole poczekac chwilke i zobaczyc maluszka na zywo jak juz wyglada jak maly czlowieczek.

A tymczasem lece pod prysznic i do lozka, dobrej nocy Kochane

Ja dziś też wcześniej do łóżka, coś tam pooglądam,ale na leżąco. Miałam gości, super dzień, ploteczki. Ale popołudniu odezwał się znowu ból krzyża i to tak ze mnie rozłożyło. A tak długo nic nie bolało. Za dużo się ruszałam, schylałam ,dźwigałam. Jednak muszę uważać i więcej leżeć.
Pogoda fakt tylko w Pl macie cieplutko, a tu dziś słoneczko a popołudniu wiatr i zaczęło padać.

Gwiazdeczko ależ niczym mnie nie uraziłaś. No coś Ty. Ja mam twarz synka na zdjęciu 4d i kocham to zdjęcie. Mnie takie fotki fascynują :-)

Emka to odpoczywaj troszkę więcej, a mniej rób. Zwłaszcza jak możesz sobie na to pozwolić ;-)

Staram się, dwa dni wooolne, dopiero w czwartek odwiedziny i moze duzo gosci w weekend,ale odwołam jesli w piątek nie będę się czuć na full z energią.
Miłej nocki dziewczyny :*

Gwiazdeczka dla mnie też te zdjęcia są ufoludkowe, jak siostra była w ciąży i mi je wysylala to mówiłam, że takich nie chcę, bo mnie przerażają ;-) Każdemu się podoba co innego, tak jest ze wszystkim :-)
Carolajna mam nadzieję, że dasz chociaż po wizycie znać czy wszystko ok, powodzenia :-)

A moja siostra zrobiła i synek urodził się dokładnie jak na zdj :) wszystkie rysy kształt noska i ust idealnie wszystko było widać coś cudnego :) ja tam gdzie mi robią to jako prz3rywnik włączają 3d/4d wiec chyba się skuszę na taki zapis gdzie indziej nie pod kontem diagnostycznym a pod kontem estetycznym w 26-27 tc się umowie:)

reklama
Cześć Dziewczyny

Mnie badania 3D/4D bardzo się podobają, ale w dalszym etapie, po 25-tym tygodniu, kiedy dziecko przypomina dziecko. Z Vivi 4D zrobiłam wczesniej, i śrendio mi się podobało, faktycznie wygladała jak ufoludek, ale płeć potwierdzono na 100%, Potem na każdej wizycie miałam 3D i fotke ;]

Obudziłam się z bólem głowy, zyć nie umierać ;/ Musze poszukać czy mam w domu jakiś paracetamol, bo zwariuje...
Miałam w planach drogerie, i zakup farby do włosów, po jutrzejszej wizycie jak wszystko będzie ok zafarbuje. Ale mam juz tak duże odrosty że aż się boję jak wyjdzie

Miłego dnia Dziewczyny

Do góry