Bozienka24
Fanka BB :)
Nova mnie wczoraj głowa bolała a dzisiaj obudziłam się z bólem zęba :-( wzięłam apap jak jestem wytrzymała na ból tak na ból zęba nie a żeby było śmieszniej tego zęba nie mam kiedyś przy wypadku straciłam i boli mnie wsumie co kawałek szczeli ;-) raz do roku tak mam tylko wtedy mam wyjęte z życia tydzień i jestem na mega mocnych przeciw bólach a teraz co musze się apapem ratować ;-) . Wogole ta noc była makabryczne córka zgubiła gdzieś swój cumel który ma od małego którego nie ma opcji na zmianę i ryczala tak ze aż się bałam zmianę wkoncu policja przyjedzie ze dziecko maetretuje około godziny 2 powiedziała ze idzie spać bez cumla i swojej podusie bo jest juz duża no to poszłysmy spać dopiero po 2 około 5 obudziłam się bo mnie zaczęło boleć umylam zeby przepukalam zasnelam i o godzinę 7 jakiś kretynów wyzwanial do mnie więc wkoncu po juz chyba 10 telefonie odebrałam grzecznie zapytałam o co chodzi pan mi wytłumaczył ze o jakąś promocje wiec wtedy moje nerwy puściły i zjechałam gościa . Jak można dzwonić do kogoś cały czas skoro po 2 czy 3 telefonie nie odbiera wiec wygląda na to ze czasu nie ma na rozmowę ehhhh i tak o to jestem zła od samego rana i jeszcze mąż mnie denerwuje do tego dzisiaj to ja oszaleje