reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Jadziu u nas 4d robią między 26tc, a 31. Wtedy maluszek jest taki w sam raz i świetnie widać. Oczywiście, jak kogoś stać w Pl, to może i co wizytę takie robić, ale jak ma to być coś extra to polecam tak ok 27-28tc zrobić. Fakt,że nie zawsze maluszek chce współpracować i czasem fotki wychodzą mimo wszystko kiepskie (mój synek taki był). No i wiadomo...4d to tylko przyjemność dla rodziców, bo wartości diagnostycznej nie ma ;-) U mnie ta przyjemność kosztuje kupę kasy, ale wychodzę z założenia, że skoro całą ciążę nie płacę za nic, to na 4d sobie nie żałuję :-) Ja czekam do kolejnego usg jeszcze 3 tygodnie, a połówkowe mam 30 września, także nie martw się. Będziemy się wspierać w czekaniu :-)

Aschlee zobaczysz,że będzie dobrze! Ja też się martwię (tylko o łożysko), ale mimo wszystko jestem dobrej myśli. Pomału oswajam się z myślą,że jestem w upragnionej ciąży i będę mieć kolejne maleństwo :-)

Bozienko oj nie chcesz wiedzieć jak moje żyły wyszły wszędzie :-p Nogi, wierzch dłoni, stopy, bo piersi to wiadomo....strasznie wyglądam, ale to normalne, bo teraz mamy zwiększoną objętość krwi :-) Przyznam,że chyba w tej ciąży widać to u mnie najbardziej :tak:

Szogi fajnie,że się odezwałaś. Pisz częsciej co u Ciebie :-)

reklama
Do góry