reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Ja dziś też jakiś koszmarny dzień, kręgosłup mniej boli,ale zmęczenie pozostało. Mój pyska drze o byle co obwiniając mnie,że to ja zaczynam, tematy do kłótni dziecinne,ale nie odpuści, tłumacze codziennie,ze nie chce się denerwować. Tym bardziej o jakieś śmieszne duperele! nie dociera, dostał chyba zamroczenia umysłowego od tygodnia. Szkoda nerwów, nie oddzywam się, ale jak za długo będę cicho to się zacznie,ze się obraziłam. Gorzej jak dziecko, nudzi mi się a boję się jakiś większych prac, napewno by się coś znalazło. Odpuszczam na dziś, postaram się wyleżeć to zmęczenie i bóle krzyża :baffled:
Farbę do włosów mam kupioną już dawno ,ale przeciągam to farbowanie jeszcze.

Dziewczyny
ból głowy masakra a jeszcze bozienka do tego ząb ojjjjjj... i niewyspanie..:eek:

novaspace
Ja też się zastanawiam nad 3d,ale nie wiem czy jest mi to niezbędne. Sam dzidziuś będzie super szczęściem i chyba wystarczą zwykłe fotki,ale może zmienię zdanie w późniejszym etapie :happy:

kto-tak-ma-.jpg

Załączniki

• kto-tak-ma-.jpg
    kto-tak-ma-.jpg
    20,9 KB · Wyświetleń: 44
Hej. Ja tez totalnie niewyspana bo Misiek od 4 marudził, a jak w końcu po 6 zasnął to się panna O. obudziła. Do tego zaliczyłam dziś pocztę, bank i lekarza. I 30 min stania w korku w aucie bez klimy. Jestem więc totalnie zmęczona i bez humoru, a T. Wraca z pracy dopiero koło 19. Na szczęście dzieci mają na razie względny humor.

Co do 3/4d ja na pewno nie robiłabym dodatkowo. U mnie jest w standardzie.

Hej dziewczyny ;-)
Widzę, że Wy ambitnie - ogórki, sprzątanie, zakupy... a ja nic :baffled: tylko kuchnię posprzątałam i mam dosyć :no: te upały mnie wykańczają, niech się już skończą!
Jedyne co dobre, to że moj synek jest z babcią w górach do niedzieli, więc mogę spokojnie odpoczywać :tak:

Ja usg 3d/4d robiłam 3 sierpnia, kolejne mam mieć ok 20tc :tak:

Dzień dobry :-) pięknie produkujecie :-D po weekendowej nieobecności nie da się nadrobić tej ilości postów :-)
Miałam intensywny weekend na tle pracy męża. Brak czasu na cokolwiek - zdążyłam tylko posprzątać mieszkanie od A do Z.
W czw mam wizytę. Maluszek coraz bardziej aktywny, mam nadzieję, że zdrowy.

Madziolina trzymaj się daj nam znać w który miesiąc trafiłaś :-)
Hmm a moje maleństwo sie rusza bo słychać na detektorze i to praktycznie cały czas podczas słuchania a ja nic nie czuje :-( a przeciez czułam juz wyraźne kopniaki :-( nie wiem co jest grane dobrze ze ten detektor jest bo bym panikowala

reklama
Do góry