reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
demollka2, Wypoczywaj, ciesz się relaxem :D

Magda_z_uk, Bardzo wcześnie! Gratulacje! Cieszę się, też będę skakać z radości jak u siebie poczuję, tak jak te twoje emotikonki :D a nawet wyżej!! Ja też dziś 11 i 5d. to ty też masz termin na 10 luty , czy ja źle licze te tygodnie u siebie? ale raczej dobrze

Aschlee, Cierpliwości, doczekasz się, czasem to i w 16tym dopiero babki czują, relax............. Ja też chę :happy: Ach....jak tu już pisałyście: te kobitki w ciązy i ich marudzenie, hihi Jeśli lekarz wyznaczył wizytę dopiero za 4 tyg to musi być dobrze, gdyby było coś nie tak to i za tydzień już by chciał cię widzieć. Nie martw się kochana, zajmij myśłi czymś innym, zeby się nie stresować, ja już wymyśliłam sobie różne zajęcia na jutro, zeby głowę też czymś zająć :rofl2:

chocolatequa, Ja wręcz zamawiam ochrzan od ciebie! , jak tylko zacznę marudzić.. a robię to cały czas, hhaaa to ochrzaniaj ile wejdzie, wręcz proszę o kopniak w tyłek na przywrócenie świadomości, ja potrzebuję wstrząsu jak zaczynam marudzić ,bo jak ktoś mnie pociesza to od razu się rozklejam i rycze potem cały dzień..
Temat pt. idę do piekarni po bułki... wychodzę bez! dobre!

szmokuss, margarita888, Żaba, Nadgonicie... Już pierwszy krok wykonany..

Bozienka24, Ja już mięsko dziś kupione i jutro: mielone, szpinak i ziemniaczki :)

Jadźka, Nie chciałam aż tyle pisać, ale jak zaczęłam,wspomnienia wróciły i poszło... to i tak malutko jak na mnie :baffled:

madisoni, Żaden zły znak, to tylko błąd w sieci ;) Ja napewno zdecyduję się na taki pas, ale dopiero w połowie ciąży, także jeśli nie znajdziesz wcześniej nabywcy to dasz znać chętnie kupię.

Kropek tak naturalnie .Nigdy nie bralam dodatkowych lekow...teraz mial byc pierwszy raz z wspomagajacymi lekami ale udalo nam sie wczesniej :)

0_0_0_679790486_middle.jpg Jakoś ten cytat mi przypasował do dzisiejszego nastroju, nie pisałam,ale trochę smarkałam dzis w chusteczkę, czemu? sama nie wiem, jakoś tak mnie rozżaliło wszystko, ale już jest dobrze

Załączniki

• 0_0_0_679790486_middle.jpg
    0_0_0_679790486_middle.jpg
    58,9 KB · Wyświetleń: 37
Aschlee25, Ja zaczęłam pić maślankę dzięki wam, tyle o niej pisałyście, nie wiedziałam że `takie coś jest` tutaj na obczyźnie
w pl sklepie, ale jest, pychota: truskawkowa i morelowa. Ostatnio nie było,ale dla odmiany mój mi kupił jogurt też w podonej butelce tej fimy: morelowy i wiśniowy, też dobre
Spadam już na moją kolacyjkę, u mnie 22ga u was już 23cia,ale co tam jak ciężarówka głodna..:laugh2:

Potem się dziwię,że mam problemy ze spaniem. Zamieszczam foty moich bakłazanków :-pZobacz załącznik IMG_20150729_204452.jpgZobacz załącznik IMG_20150729_205404.jpg

Załączniki

• IMG_20150729_204452.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 41
  • IMG_20150729_205404.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 42
Zuzanko bardzo dziękuję za wiarę :****

Emka mam termin na 12 lutego i to się u mnie zgadza idealnie z owulacją :-)

Choco ryba powiadasz? Heh.....mojej kumpeli wszystko śmierdziało g****m :szok: To dopiero był problem :-D

reklama
Do góry