reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Margarita - trzymam kciuki

Ati - ja bym córkę wzięła. W poprzedniej ciąży Oliwka była z nami na większości wizyt. Teraz z dwójką byłoby to już przegięcie więc chodzę sama.

Kropek - podziel się ;-)

reklama
Cześc Dziewczyny

starałam się Was nadrobić, ale jak zaczał się temat trudnego porodu i nacinania nie dałam rady... Ciarki mnie przechodzą...
Ja z powodu wady wzroku będę miała cesarke, z jednej strony cieszę się, że wiem co mnie czeka, ale ten ból i gojenie - wole jeszcze o tym
nie myśleć

Magda gratuluje pierwszych ruchów dziecka. Jak ja nie mogę się tego doczekac,bo od tej chwile będe czuła kontakt z dzieckiem i też kontrolę nad nim, ruchy będą działać uspokajająco.
W pierwszej ciąży poczułam bardzo późno, teraz liczę że będzie szybciej :)

Aschlee Twój organizm domaga się wapnia, stąd taka zachcianka ;]

choco mi zapachy przechodzą, ale wstręt do mięsa nadal trwa

margarita trzymam kciuki i czekam na dobre wieści :)

Madziolina jak się trzymasz? Daj sobie czas na odpoczynek i łzy.
Niestety strach będzie z każda ciążą, ale pragnienie tego aniołka będzie
silniejsze. Sercem jestem z Tobią ;*

kr0pek ale zapasy :) własnie, podziel się ;]

Dziewczyny miłego dnia, ja dziś jestem nawet wyspana, słonko świeci choć chłodno :)

W koncu slonko swiecie! I dzisiaj bedzie cale 17 stopni :D i nie bedzie deszczu :D

Emka300 okropny mialas porod, ja nie wiem jak mozna tak kobiety w strasznym bolu traktowac, cos okropnego.. Zero godnosci.. Wspolczuje :( Teraz na pewno bedzie lepiej :*
Szmokusiu nie przejmuj sie, jestesmy tutaj zeby Ci pomoc, odpowiedziec nawet na najdziwniejsze pytania :)
Choco co za przezycia :D dobrze, ze pani ekspedientka pobiegla za Toba a nie, ze skaplas sie dopiero w domku. Ja tez nie wiem co robie wszystkiego zapominam i na niczym nie moge sie skupic. Mnie tam zapach ryby nie przeszkadza ale wszystko mi smierdzi takim zgnitym slodkim.. Fuj
Bozienko, Magda super, ze juz czujecie takie silne ruchy! Ja to dalej czuje mrowienie i gilgotanie od srodka :) narazie mi to wystarczy jakos mnie to uspokaja, ze wszystko ok.
Jadzka haha dokladnie z ta pierwsza ciaza. Pamietam, ze z synkiem to tylko spalam, odpoczywalam, ogladalam TV.. Zyc nie umierac :D a teraz? Biegam za synkiem a jak nie biegam to ogarniam balagan :D
Ashlee
[*] swiatelko dla Twoich Aniolkow :*
Kropek Ty sie oszczedzaj Kochana!
Zuzanka dokladnie mam to samo, gdyby nie to, ze dalej jednak mnie mdli od nieprzyjemnych zapachow to bym nie wiedziala, ze jestem w ciazy, jakos nikt mi specjalnie nie pomaga a odpoczac sie nie da. Ma to tez swoje plusy bo mam nadzieje, ze tym razem nie przytyje tak bardzo jak ostatnio.
Margarita trzymam kciuki za wizyte
Ati rowniez trzymam kicuki!! Nie wiem jak w Pl jest ale u nas mozna bez problemu z dwoma osobami wejsc.

Kropek ślina mi poleciała ;)
Ja uwielbiam gotować i piec ciasta ale przetwory to nie moja bajka, zazdroszczę takich pyszności.
Ja cos tam mam bo dostaje od koleżanki.

Dzien dobry.

Dziewczyny kciuki za wizyty &&&&&&&&

Ja juz zrobilam nowe zamowienie na 4 kartony maslanki hihi na dzis chyba powinno wystarczyc :-D

Lecę pod prysznic i jedziemy do nas fo lokalu, młoda ma mini przyjęcie niespodziankę dzisiaj, nic nie wie; )))
Będę zaglądać żeby dowiedzieć się jak wizyty :)

reklama
Do góry