reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Mi to tam obojętne :-) tak czy siak będę tu zaglądać a kto będzie chciał mnie na fb to mu podam a jak ktoś coś będzie chciał napisać prywatnie może a jak coś to nie wiem ja się dostosuje do reszty ;-)

reklama
Ja myślę, że to trochę za wcześnie na zamknięte grupy... Tak na prawdę cały czas dochodzą tu jeszcze nowe osoby, ktoś się pojawia, ktoś znika...ciężko jeszcze będzie stworzyć obiektywnie grupę zamkniętą żeby nie wsadzić do niej "trola" albo nie pominąć kogoś kto chce z nami pisać ale np. odzywa się rzadziej z takich czy innych powodów... Takie moje skromne zdanie;-)

Ja tez nie mam fb [emoji29] 6 stron nadrabialam właśnie, a pół dnia tylko tu nie wlazilam, ale odespalam wczorajsze zarwanie nocki [emoji5]️
To chyba zacznę wstawiać zdj, bo jeszcze moze ja na trolla wyjdę [emoji15]

Ok w takim razie wstrzymuje sie od grupy na fb, utworzylam grupe zamknieta, zaprosilam dziewczyny z trzech ostatnich stron :p :p kto chce sie dolaczyc niech pisze.. Ja tam np wole swoich zdjec nie wrzucac na forum publiczne nie wiadomo kto to czyta :p takie moje zdanie.

reklama
Do góry