reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ja tu sie jeszcze gubie, ale mozecie byc ze mnie dumne znalazlam jak wiadomosci prywatne sie wysyla hehe [emoji2] a i chcialam Was zapytac czy stosujecie juz cos na rozstepy czy jeszcze lepiej poczekac?

reklama
To ja sie dopiero do was dołączyłam, a wy już chcecie stąd wyemigrować? chlip chlip :no:
W sumie nie dziwię się tym obawom przed wstawianiem swoich fotek do sieci. Podobno jak już raz coś się wstawi, to potem to już na zawsze krąży w sieci, nawet na fcbk mimo, że to usuniesz swoje fotki albo konto to i tak zostaje to gdzieś tam na ich serwerach... chociaż z drugiej strony to tylko brzuch, nie musimy pokazywać swoich twarzy. "Róbta co chceta" jak to mówią, reszta jeśli ma ochotę to się dostosuje...albo i nie ;-)

Dobranoc wszystkim! ZZZzzzzzzzzzz

Ostatnia edycja:
Cześć dziewczyny. Ja dopiero wróciłam do domu. Przeczytałam o tajnych grupach i jednak mimo zmęczenia piszę.

Dla mnie to bez sensu. Po pierwsze bardzo dużo osób dołącza jeszcze. Po drugie ja osobiście używam dużo fb,ale mam konto mocno zabezpieczone,więc dla Was zapewne wyjdę od razu na trolla,bo mało kto widzi co dodaje na swoim profilu ( jestem ostrożna w sieci). Inna sprawa,kryterium dodawania osób do tajnej grupy na BB. Kto ma o tym decydować? Przecież to chore w sytuacji gdy tak mało się znamy. Skończy się jak zawsze. Do tajnej/ zamkniętej grupy wejdzie każdy,bo niby jak tu komuś odmówić? Ten wątek upadnie u zostanie wielka pustka na lutowkach :-(

Nie,nie....ja zostaje tutaj. Chcecie to idzcie gdzie indziej. Nie zrozumcie mnie źle,ale jak tak wszędzie będą tylko tajne grupy,to w końcu zlikwiduja to forum. I nie piszcie proszę,że można być tu i tam....takie coś nigdy nie wychodzi.

Poza tym jak jakaś część osób zostanie tylko tutaj,to jakoś przykro będzie wiedzieć,że na zamkniętych wątkach każdy wie i rozmawia o tych osobach. Zawsze tak jest. Bez sensu takie coś.....

Dobrej nocy dla Was!

Oj... Napisałam się i wszystko sobie skasowałam :-| nieważne... Innym razem się rozpiszę. Co do grup to mam zdanie trochę jak Magda - zamknięte grupy powodują mniejsze udzielanie się w głównym wątku, chociaż dużo zależy od osób - np. na kwietniowkach 2014, mimo, że niemal od początku jest też wątku zamknięty to ciągle coś się jeszcze dzieje.
I przyznaję - zamknięty się przydaje, nawet żeby można było coś więcej o sobie napisać lub podzielić się jakimiś prywatnymi frustracjami a potem np zdjęciami dzieci. Ja niestety z zamkniętymi mam ten problem, że z Fb prawie nie korzystam, a zamknięte na BB nie są dostępne przez aplikację, więc bardzo rzadko tam bym zaglądała.
Ale jeśli mnie zaprosicie to przynajmniej będę podczytywac co jakiś czas :-)

Hej dziewczyny,
widzę, że dyskusja na temat grup nadal trwa, proponuję to zostawić, jak ktoś chce to niech dodaje zdjęcia, a kto się boi to niech zostawi je dla siebie. Myśląc, że ktoś będzie szukał nas i naszych zdjęć i je wykorzystywal można popaść w paranoję, tym bardziej, że nikt nie wie nawet jak się nazywamy.
Żaba ja od początku smaruję się oliwka dla kobiet w ciąży z rossmanna, nie zaszkodzi, a pomóc może :)

reklama
Witam.

Wczoraj rano wstałam przeczytałam ale wogule weny nie miałam i jak nie to że musiałam do wrocka z chłopakami jechać na urodzinki to bym chyba przeleżała cały dzień wczorajszy dzień to była masakra jakaś wypompowana byłam i na dodatek nerwy miała nie wiadomo skąd. Na urodzinkach trochę wyluzowałam ale wróciłam mega zmęczona.
Dzisiaj zaglądam a tu tyle do czytania. Generalnie jestem w szoku odnośnie trolla dla mnie to szok i mega dziwne bo po co takie coś robić ale w sumie ludzie teraz są dziwni. Odnośnie gr zamkniętej to są rzeczy których na otwartym nie pisze tym bardziej że jest taka osoba co lubi wszystko wiedzieć.
Odnośnie fb to ja ma ale tam też nie mam aktualnych zdjęć i informacji że jestem w ciąży. Zdjęcia jakby toś chciał to proszę.

Chłopaki jeszcze śpią muszę ich zaraz budzić do do dentysty na 11

A jeszcze ktoś pisał o zębach mi mówiła dentystka że w ciąży trzeba jeszcze więcej dbać o jamę ustną bo zęby lecą od tego że bakterie się szybciej rozwijają a przy krwawieniach płukać płynem. tak mi powiedziała.

Coś jeszcze miałam pisać ale już nie pamiętam

Witam nowe lutówki
M@linka współczuje ale dasz rade nie wykańczaj się na pewno Ci jakoś pomogą:-)

Bozienka ale miałaś se masakra mogłaś potem zasnąć

Magda bardzo się ciesze że u Ciebe już się ruszyło i możesz chociaż trochę odetchnąć

Do góry