reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Ok to zacznijmy tutaj na prywatnej grupie i moze sie kiedys przeniesiemy na fb. Ja i tak utworze pozniej ta fb grupe wiec dawajcir linki jak chcecie. Bozienko tez mi sie wydaje ze byl tutaj troll. Na fb latwiej jest trolla wyczaic.

reklama
Gwiazdeczko czy ja Wiem??? Tamta dziewczyna byla w grupie na FB i klamala Cale 9miesiecy ciazy i kilka miesiecy po porodzie i nikt nie skumal...no nic nie bede przekonywac bo byc moze tylko ja nie man fb

Ashley a jak było z jej aktywnością na fb? Miała jakiś znajomych? Miała jakieś zdjęcia z okresu przed ciaza? No wiecie na fb zazwyczaj jest się wpisanym do swoich szkół klas itp ma się tysiąc znajomych itp wklejam się zdjęcia wiec w momencie kiedy wklejam się zdj usg zdj brzuszkow czy później dzieci to ciężko skompletować całą historię z jedną modelka w tle ;)

Podobno tak dlatego dziewczyny do tego doszly i poinformowaly jej rodzine i znajomych ze klamala...po tej akcji konto zostalo podobno usuniete...

Ostatnia edycja:
Masakra ... ja nie rozumiem komu to na co służy... w każdym bądź razie mi to obojętne jak zdecydujecie :) nie chciałabym żeby się ktoś poczuł odsunięty tylko z braku face :)

Ja tam tego nie szpiegowalam bo to nie moja sprawa ale czytalam bo dziewczyny o tym gadaly...zreszta z ta dziewczyna ja tez mialam stycznosc nie na FB ale na staraczkach 2014 i tez byla awantura bo wyszlo ze klamala wlasniena FB znajomych ze jest w ciazy a nam mowila ze ma problemy prosila o wsparcie itp
Plus to tego wymyslone Domy w Chile jakims tam jeszcze kraju co tez okazalo sie klamstwem...potem zniknela a potem pojawila sie z wymyslona ciaza blizniacza po in vitro.Powstawiane zdjecia na fb z usg,zdjecia brzucha i nawet dzieci...tylko nie wiadomo czyje te zdjecia bo niestety nie jej

Ostatnia edycja:
Wiecie zawsze gdzies może znaleźć się ktoś kto ma problemy i zero własnego życia i będzie kłamał itd czy na fb czy tutaj czy na zamkniętym. Ja mam fb ale musiałam zlikwidować fotki zmienić dane bo miałam pełne podane a mnie petenci zaczęli obczajać. Wiekszość moich znajomych nie wie o ciąży i ja nic na profilu nie piszę i nie dodaję więc tez mogę się wydawac nieautentyczna:) Tak się zastanawiam jakie byłyby wytyczne przyjęcia na wątek zamknięty, nie każdy może wchodzić codziennie na bb ja zniknę teraz na 2tyg i będzie po mnie:-p

reklama
Do góry