reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

reklama
Witam Was ja właśnie do domu wróciłam i padam [emoji17] widze ze byla dyskusja na temat fb. Jak ktos chce moge dac namiary na siebie ale od razu uprzedzam ze za duzo tam infomacji o mnie nie znajdziecie. Mam taka prace ze nie moge sobie pozwolic na pewne rzeczy [emoji17] i tak jak wczesniej pisalam u mnie nie wiele osob wie o ciazy. w ogole zaskoczylo mnie ze piszecie o tzw. trollach. Nie sadzilam ze sa takie osoby ale coz czlowiek uczy sie cale zycie.

reklama
Wow... Bo proszę chwile mnie nie ma i co się dzieje.

Jakos nie mogę się rozstać. Ciągle tu zaglądam.
Ostatnie dwa dni spie ile się da. Niedobrze mi i czekam na to ostatnie usg mam nadzieje ze juz ostatnie.

Jak zalozycie grupy to nie wklikujcie mnie może wtedy uda mi się pożegnać. Kontakt na fb tylko dla zainteresowanych.

Powodzenia dziewczyny... I się powtórzę dbać o siebie i groszki to rozkaz... Buźki

Do góry