reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lutowe mamy 2016

Landrynka a dlaczego nie miałaś czyszczenia? Sama nie chcesz? Czy lekarze? Przeciez to niebezpieczne, nie czekaj, odzyjesz psychicznie jak bedzie po wszystkim. U mnie łyżeczkowanie było szybkie i bezbolesne. Nie znioslabym czekania.... Trzymaj sie

Zrobilam dzis rosół którego zapachu nie moge znieść, leczo brzmi zachęcająco ale narobie sie a potem mnie zemdli i tyle bedzie...

kasieczek współczuje, wymiotowanie mnie ominęło, przynamniej tyle.

Maz wybył gdzieś z córa a ja leżę plackiem, choć na przeciwko cos wiercą i dostaje do głowy, zaraz chyba komuś tam zrobie krzywdę :/:/

reklama
Ja w końcu wróciłam do siebie u rodziców dobrze ale u siebie....:)
Nadrobić Was to równa się z cudem a nadrobić i odpisać wszystkim niemożliwe:-p

Madziu baardzo się cieszę, że u Ciebie powoli wszystko rusza z miejsca i to w dobrym kierunku:)

Wy piszecie o jedzeniu a ja dzisiaj na wagę a tam 1kg na plusie! dziwne uczucie bo zawsze starałam się dbać o linie, muszę się z tym oswoić:) W piątek znikam na plaży na 2 tyg bez tel bez kompa itd ach w końcu!
Ja już po wizycie zaraz napiszę i pokażę Wam moje dzieciątka na odpowiednim wątku:)

Jejku jak gorąco aż mózg się gotuje czytam i już niewiem co miałam odpisać no masakra.

Kasiu współczuje trzymaj się kobitko.

Ktoś pytał o węgiel ja czytałam że można w ciąż ale nic nie pisało czy też w I trymestrze wżuce fote bo tam kilka było takich info ale może sprubój z tą czekoladą ja jeszcze o bananach słyszałam.

Zuza ty widze z wrocka mam pytanko robisz usg 3d jak tak to może coś polecisz

Hej dziewczyny! Witam wszystkie obecne i przyszłe mamy. Jestem nowa na forum i jeszcze nie za bardzo ogarniam, ale mam nadzieję, że szybko nadrobię zaległości. Mieszkam w Niemczech, ale termin porodu mam na 27 lutego, więc myślę, że pomimo tego, że nie jestem w Polsce to do "lutówek" się też zaliczam :-) To moja pierwsza ciąża i jestem po 30-tce. Cieszę się bardzo, choć jeszcze do końca nie dowierzam, że jedno z moich wielkich marzeń i pragnień właśnie się spełnia. Niestety jeszcze nie przeczytałam wszystkich wiadomości (a jest 412 stron na chwilę obecną), więc jestem trochę do tyłu, ale postaram się wszystko nadrobić w najbliższych dniach.
Pozdrawiam wszystkie ciężarne i życzę dużo zdrówka
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

reklama
Szybko czytam, więc dam radę, a jutro mam cały dzień wolnego! :-D Tylko, żeby mi się wszystkie wątki i mamuśki nie pomyliły :sorry:

Do góry